Ian McDiarmid is nu Palpatine in 'Star Wars Rebels'

Eerder nam oudgediende Sam Witwer zijn tekst op.

Jim Pedd, 30-09-2019 16:08

In Star Wars: The Rise of Skywalker kruipt acteur Ian McDiarmid weer in de huid van Emperor Palpatine. Een fan merkte op dat de acteur nu ook tekst heeft opgenomen voor de serie Star Wars Rebels en een deel van het werk van Sam Witwer vervangt.
Eerder nam McDiarmid al tekst op voor het vierde seizoen van de serie, maar hij verzorgde niet alle tekst. Uiteindelijk nam Sam Witwer een groot deel voor zijn rekening, zoals hij al een decennium doet in de franchise. Dat werk is nu echter deels ongedaan gemaakt.

Lees ook: Trailer laatste afleveringen 'Star Wars Rebels'

Opnieuw opgenomen
Een gebruiker van Reddit, darthzepp, merkte op dat de aflevering The Siege of Lothal deels veranderd is. Witwers werk als Palpatine is vervangen door nieuw opgenomen tekst van Diarmid, die nu ook op de aftiteling te zien is. Overigens debuteerde Witwer in de gamereeks Star Wars: The Force Unleashed als Palpatine en sprak hij ook meermaals de stem van Darth Maul in.

Lees ook: Emperor Palpatine in 'Star Wars Rebels' seizoen 4?

Star Wars Rebels begon in 2014 en laat de avonturen van de bemanning van de Ghost zien, in de jaren voor de gebeurtenissen van Star Wars: A New Hope. Het Keizerrijk heerst over het sterrenstelsel, maar langzamaaan ontstaat er verzet.

Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Wars Rebels, Palpatine, Ian McDiarmid, Sam Witwer

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix