search
Nieuwe details Netflix-serie 'The Witcher'
Series / Nieuws

Nieuwe details Netflix-serie 'The Witcher'

Ciri is een felle, charismatische jonge vrouw.

Het is nog steeds niet zeker wanneer Netflix-serie The Witcher te zien is. Desalniettemin koesteren fans hoge verwachtingen, vooral omdat de serie zich niet baseert op de games van CD Projekt Red, maar op de boeken. Dat heeft ook gevolgen voor de personages.

Een van die personages is Ciri, de dame die gespeeld wordt door Freya Allan. Regisseur Marc Jobst, die de afgelopen jaren meewerkte aan meerdere Netflix-series, vertelde wat we mogen verwachten van Allan als Ciri: "Ze is lumineus. Jong, fel, charismatisch en met de aanwezigheid en kracht van een oude ziel."

Lees ook: Nieuwe foto 'The Witcher' is onheilspellend

Heel koppig
In een eerder interview vertelde actrice Allan dat haar personage vooral heel koppig is. "Ciri is de prinses van Cintra. Ze is heel fel en koppig, maar is ook haar hele leven al beschermd door dezelfde mensen, is altijd al omringd door dezelfde mensen, bevond zich in dezelfde omgeving en is daardoor ook heel onschuldig en naïef. Ze heeft de echte wereld nooit kunnen ervaren. Haar idee van de echte wereld is dat ze de straten op gaat, zich vermomd als een jongen en op straat speelt. Ze heeft dus nooit gezien hoe bruut de wereld kan zijn. Dat is wat ze ervaart."

Lees ook: Releasedatum Netflix-serie 'The Witcher' bekend?!

Dat is dan ook een van de zaken waar The Witcher om draait. Centraal staat namelijk Geralt of Rivia (Henry Cavill), die Ciri moet beschermen. Mogelijk in december al te zien op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen