search
'Batwoman'-actrice Ruby Rose raakte zwaargewond
Series / Nieuws

'Batwoman'-actrice Ruby Rose raakte zwaargewond

De actrice liep het risico verlamd te raken.

Batwoman-actrice Ruby Rose onthulde dat ze een paar maanden geleden een spoedoperatie moest ondergaan. Fans zagen enkele maanden geleden al dat Rose een nieuw litteken op haar rug had, maar daar vertelde ze lang niks voer. Tot nu dan.

Actrice Ruby Rose maakte op Instagram bekend dat ze het risico liep om verlamd te raken. Ze ondernam een aantal stunts die haar personage moest doen zelf en raakte daarbij gewond. Twee ruggenwervels waren verschoven en ze liep het risico dat die haar ruggenmerg zouden doorsnijden. Ze kon haar armen niet meer voelen, had chronische pijn en besloot daarom een operatie te ondergaan. Vanuit het idee dat ze graag wil dat mensen kunnen zien hoe zoiets werkt, besloot Rose de boel op te laten nemen. Precies dat plaatste ze ook op Instagram:

Bekijk op instagram


Waar Rose precies gewond is geraakt liet ze niet weten. Het zou kunnen dat de problemen plaatsvonden tijdens de opnames van haar serie Batwoman, een nieuwe Arrowverse-serie waarin ze de hoofdrol speelt. Tegelijk zou het ook met een andere film of serie te maken kunnen hebben. Rose was onder meer te zien in de films The Meg en John Wick, waar ze zelf veel van haar stunts deed. In hoeverre dit invloed heeft op haar rol in Batwoman of het Arrowverse in bredere zin is niet bekend.

Lees ook: 'Batwoman' lijkt tragisch verhaal te krijgen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen