search
Nieuw op Netflix: Onthutsende feiten in 'Rotten' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Onthutsende feiten in 'Rotten' seizoen 2

Maak je klaar voor heel wat nieuwe en onthutsende feiten!

De feiten die werden onthuld in het eerste seizoen van de docuserie Rotten hebben menig aantal mensen met verstomming geslagen. De makers van de docureeks vonden het hun plicht om een vervolg aan die openbaring te breien en komen nu met een tweede seizoen welke vanaf morgen, vrijdag 4 oktober 2019 op Netflix te bekijken is.

Het eerste deel van de docuserie Rotten verscheen op Netflix in januari van vorig jaar. De reeks wordt geproduceerd door Zero Point Zero en haalt enkele schrijnende problemen aan die schering en inslag vormen binnen de voedingsindustrie.

Het eerste deel bestond uit zes afleveringen die elk één uur duurden. Op 20 september van dit jaar werd door Netflix officieel bekend gemaakt dat er een vervolg zou verschijnen op het populaire eerste seizoen van de docuserie. Dit vervolg is nu dus vanaf morgen, vrijdag 4 oktober 2019 te bekijken.

Goed onthaald
Het eerste seizoen van Rotten kon rekenen op een vrij goede ontvangst. Dit uiteraard rekening houdende met het feit dat lang niet iedereen een dergelijke docuserie met veel plezier zal bekijken. Op de gespecialiseerde website IMDB beschikt ze toch over een mooie score van 7/10. Op de website Rotten Tomatoes liggen de beide scores van de Average Tomatometer en de Average Audience Score vrij ver uiteen. De scores daar zijn respectievelijk 86 en 69 procent.

Kan je niet langer wachten tot morgen en wil je nu graag reeds een glimp zien van wat je kan verwachten in het tweede seizoen van Rotten? Dat is perfect mogelijk door het bekijken van de onderstaande trailer.



Het tweede seizoen van Rotten verschijnt morgen, vrijdag 4 oktober 2019 op de streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen