search
Netflix schrapt weer eens een serie: 'Dear White People'
Series / Nieuws

Netflix schrapt weer eens een serie: 'Dear White People'

Ook deze serie eindigt dus.

De afgelopen tijd heeft Netflix van een aantal series bekendgemaakt, dat ze gaan stoppen. Een daarvan was animatiekomedie BoJack Horseman, dat na het zesde seizoen stopt. Maar nu horen we dat ook Dear White People zal eindigen. De serie krijgt nog een vierde seizoen en dan is het schluss.

Het vierde seizoen, dat door Netflix Volume 4 genoemd wordt, breidt dus een einde aan het verhaal van de studenten aan de Winchester University. De reeks krijgt tien afleveringen die wederom gemaakt worden door Justin Simien en Yvette Lee Bowser als showrunners en uitvoerend producenten. Simien zal overigens weer afleveringen schrijven.

Lees ook: Derde seizoen 'Dear White People' staat vanaf vandaag op Netflix!

Einde verhaal
Het nieuws werd aangekondigd door een van de hoofdrolspelers, Marque Richardson. Hij vertelde: "Ik kom jullie vertellen dat Dear White People terug komt voor een vierde en laatste seizoen! Ik ben zo dankbaar dat deze kleine indie maar liefst vier seizoenen kreeg van Netflix. Deze serie heeft, samen met alle getalenteerde verhalenvertellers die het in mijn leven gebracht heeft, mijn leven ook echt veranderd. Ik kan niet wachten op een laatste volume te maken om die transformerende ervaring te vieren."

De eerste drie seizoenen zijn al te streamen. Wanneer volume 4 live gaat is niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen