search

Ons nieuws van donderdag 3 oktober 2019

Nieuw op Netflix: Onthutsende feiten in 'Rotten' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Onthutsende feiten in 'Rotten' seizoen 2

Maak je klaar voor heel wat nieuwe en onthutsende feiten!

De feiten die werden onthuld in het eerste seizoen van de docuserie Rotten hebben menig aantal mensen met verstomming geslagen. De makers van de docureeks vonden het hun plicht om een vervolg aan die openbaring te breien en komen nu met een tweede seizoen welke vanaf morgen, vrijdag 4 oktober 2019 op Netflix te bekijken is.

Het eerste deel van de docuserie Rotten verscheen op Netflix in januari van vorig jaar. De reeks wordt geproduceerd door Zero Point Zero en haalt enkele schrijnende problemen aan die schering en inslag vormen binnen de voedingsindustrie.

Het eerste deel bestond uit zes afleveringen die elk één uur duurden. Op 20 september van dit jaar werd door Netflix officieel bekend gemaakt dat er een vervolg zou verschijnen op het populaire eerste seizoen van de docuserie. Dit vervolg is nu dus vanaf morgen, vrijdag 4 oktober 2019 te bekijken.

Goed onthaald
Het eerste seizoen van Rotten kon rekenen op een vrij goede ontvangst. Dit uiteraard rekening houdende met het feit dat lang niet iedereen een dergelijke docuserie met veel plezier zal bekijken. Op de gespecialiseerde website IMDB beschikt ze toch over een mooie score van 7/10. Op de website Rotten Tomatoes liggen de beide scores van de Average Tomatometer en de Average Audience Score vrij ver uiteen. De scores daar zijn respectievelijk 86 en 69 procent.

Kan je niet langer wachten tot morgen en wil je nu graag reeds een glimp zien van wat je kan verwachten in het tweede seizoen van Rotten? Dat is perfect mogelijk door het bekijken van de onderstaande trailer.



Het tweede seizoen van Rotten verschijnt morgen, vrijdag 4 oktober 2019 op de streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames Stephen Kings 'The Stand' beginnen!
Series / Nieuws

Opnames Stephen Kings 'The Stand' beginnen!

Met een nieuw einde dat daarmee afwijkt van het boek.

De productie van The Stand, een nieuwe serie voor CBS All Access is eindelijk van start. En met dat moment, dat door Deadline onthuld werd, blijkt ook dat Nat Wolff getekend heeft voor een rol in de serie. Hij speelt een van de hoofdrollen in de Stephen King-verfilming.

The Stand baseert zich op het gelijknamige boek van Stephen King, dat als een van zijn populairste verhalen geldt. Centraal staat een wereld waarvan de mensheid zo'n beetje helemaal weggevaagd wordt door een virus. Daarop breekt een strijd tussen goed en kwaad uit. Het goede wordt beschermd door de 108-jarige Mother Abagail en een handjevol overlevenden. Hun ergste nachtmerries komen uit in de vorm van Randall Flagg, een man met een dodelijke glimlach en grote krachten.

Lees ook: Hoofdrolspeler bekend voor Stephen King-serie 'The Stand'

Nat Wolff
Nu blijkt dus dat de productie van start is en dat Nat Wolff ook gecast is. Hij speelt "een kleine crimineel die heel loyaal is aan Randall Flagg". Hoe groot zijn rol precies wordt is niet helemaal duidelijk, maar hij is in elk geval in meerdere afleveringen te zien.

Stephen King onthulde recent nog dat de serie een nieuw einde krijgt dat dus afwijkt van het boek. "Ik wilde altijd al weten hoe het zou eindigen met Stu en Frannie", aldus de schrijver die het nieuwe einde zelf aanleverde.

Lees ook: Stephen King schrijft nieuw einde voor miniserie 'The Stand'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Crisis on Infinite Earths kostte 10 jaar om te maken
Series / Nieuws

Crisis on Infinite Earths kostte 10 jaar om te maken

Het Arrowverse werkte een decennium toe naar deze mega-crossover.

Crisis on Infinite Earths gaat bijna van start in het Arrowverse. En dus vertelt uitvoerend producent Marc Guggenheim, die verantwoordelijk is voor de mega-crossover, eindelijk iets over de planning achter het geheel. En dat is heel groot: meerdere series komen bij elkaar en we zien verschillende acteurs van vroeger terugkeren in de rollen die ze ooit speelden.

Volgens Guggenheim is er jaren gewerkt om de Crisis on Infinite Earths mogelijk te maken. Sterker nog: er is "bijna tien jaar" aan gewerkt. Er is zorgvuldig in diverse series naar opgebouwd en daarmee is de boel langzaamaan opgebouwd op een zo rustig en organisch mogelijke manier. Alles voor een mega-crossover dus.

Lees ook: Barry Allen moet dood in promo 'The Flash' S6

Overal crisis
De eerste aflevering van The Flash hintte er al naar dat we de Crisis ooit te zien zouden krijgen. Immers refereerde de première van de serie naar de verdwijning van de titelheld in het jaar 2024. Daarnaast zagen we een bloedrode lucht, wat in de comics een teken was voor de Crisis. Eind vorig seizoen kwam ook The Monitor langs om te vertellen dat de gebeurtenissen van Crisis in 2019 al plaats zouden vinden en dat Oliver Queen of Barry Allen dood zou moeten.

In het Arrowverse is de Anti-Monitor de grote schurk, die meerdere realiteiten vernietigt en ze vervangt met antimaterie. Daardoor wordt hij krachtiger. Het is aan helden als Supergirl, Superman, The Flash, Arrow, Black Lightning en Jonah Hex om hem te stoppen. Op 8 december gaat de Crisis van start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'South Park' maakt plaats voor Winnie the Pooh en Piglet
Series / Nieuws

'South Park' maakt plaats voor Winnie the Pooh en Piglet

Opvallende casting call voor een nieuwe aflevering.

South Park kachelt rustig richting de productie van het 23ste seizoen. Nu horen we voor het eerst dat het de hoop is om acteurs te casten die de stemmen van Winnie the Pooh en Piglet na kunnen doen. Momenteel vinden er audities plaats om die acteurs te vinden.

Dat meldt de site ComicBook vandaag. Volgens de call sheet zoekt de serie van Comedy Central momenteel een man en een vrouw om de stemmen in te spreken. De audities vinden plaats op maandag en dinsdag. Hoe de personages gebruikt worden in de serie is nog niet zeker.

Lees ook: 'South Park' vanaf nu te bekijken via Netflix!

Band in China
De aflevering waar het om gaat heet Band in China. Er is ook al een synopsis: "Randy raakt flink in de problemen als hij naar China reist. Ondertussen begint Stan een band, om zijn frustratie over de verhuizing van South Park van zich af te kunnen spelen."

Lees ook: Is het einde van 'South Park' al in zicht: de makers geven antwoord

Eerder werd de serie voor nog eens drie seizoenen verlengd, waarmee een leven tot het 26ste seizoen zeker is. Naar het schijnt willen de makers graag nog eens doorgaan tot ze dertig seizoenen gemaakt hebben, maar dat is natuurlijk maar een gerucht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.