Opnames Stephen Kings 'The Stand' beginnen!

Opnames Stephen Kings 'The Stand' beginnen!

Met een nieuw einde dat daarmee afwijkt van het boek.

Jim Pedd, 3 oktober 2019 om 08:05

De productie van The Stand, een nieuwe serie voor CBS All Access is eindelijk van start. En met dat moment, dat door Deadline onthuld werd, blijkt ook dat Nat Wolff getekend heeft voor een rol in de serie. Hij speelt een van de hoofdrollen in de Stephen King-verfilming.
The Stand baseert zich op het gelijknamige boek van Stephen King, dat als een van zijn populairste verhalen geldt. Centraal staat een wereld waarvan de mensheid zo’n beetje helemaal weggevaagd wordt door een virus. Daarop breekt een strijd tussen goed en kwaad uit. Het goede wordt beschermd door de 108-jarige Mother Abagail en een handjevol overlevenden. Hun ergste nachtmerries komen uit in de vorm van Randall Flagg, een man met een dodelijke glimlach en grote krachten.

Lees ook: Hoofdrolspeler bekend voor Stephen King-serie 'The Stand'

Nat Wolff
Nu blijkt dus dat de productie van start is en dat Nat Wolff ook gecast is. Hij speelt “een kleine crimineel die heel loyaal is aan Randall Flagg”. Hoe groot zijn rol precies wordt is niet helemaal duidelijk, maar hij is in elk geval in meerdere afleveringen te zien.

Stephen King onthulde recent nog dat de serie een nieuw einde krijgt dat dus afwijkt van het boek. “Ik wilde altijd al weten hoe het zou eindigen met Stu en Frannie”, aldus de schrijver die het nieuwe einde zelf aanleverde.

Lees ook: Stephen King schrijft nieuw einde voor miniserie 'The Stand'

Lees meer over: The Stand, CBS All Access, Stephen King, Nat Wolff

Populair nieuws