Maisie Williams schaamde zich voor haar lichaam door personage in 'Game of Thrones'

'GOT'-actrice schaamde zich voor haar lichaam

Het personage Arya Stark was te mannelijk voor de actrice...

Door redactie, 5 oktober 2019 om 13:43

Actrice Maisie Williams heeft in een recent interview tegenover Vogue aangegeven dat ze zich door het spelen van het personage Arya Stark in Game of Thrones beschaamd ging voelen over haar lichaam. De actrice moest dan ook gebruikmaken van verschillende hulpmiddeltjes in de reeks om haar er mannelijker uit te laten zien.
"Ik moet zeggen dat ik me een bepaalde tijd toch wel een beetje beschaamd heb gevoeld. Van zodra de finale aflevering van Game of Thrones was opgenomen heb ik er echter van genoten om mijn vrouwelijkheid te herontdekken. Ik kan nu terug zelf bepalen hoe ik eruit zie en eruit wil zien en dat voelt goed", aldus de actrice in het interview met Vogue.

Lees ook: Kit Harington: "Game of Thrones heeft een prima einde!"

Gecast op 14-jarige leeftijd
Toen Williams werd gecast voor de rol in Game of Thrones in 2011 was ze nog maar 14 jaar jong. Uiteindelijk zou ze de rol van Arya Stark spelen tot ze de leeftijd van 22 jaar had bereikt. Verder in het interview liet de actrice zich ook nog het volgende ontglippen:

"Ergens rond het einde van seizoen 2 of het begin van seizoen 3 begon mijn lichaam volwassen te worden. Dit zorgde er voor dat ik een echte vrouw werd terwijl het net de bedoeling was dat Arya zich mannelijk gedroeg. In de reeks had Arya zelfs nog een sterke afkeer ten opzichte van mannen. Dat was niet altijd even makkelijk.

Nu de opnames van de reeks zijn afgelopen en het verhaal van Arya Stark (samen met de serie in haar totaliteit uiteraard) ten einde is gekomen vindt Williams het fantastisch om haar vrouwelijkheid te herontdekken. Inmiddels zijn er dan ook heel wat prachtige en op en top vrouwelijke foto's van haar op Instagram verschenen.


Bron: Businessinsider.com

Lees meer over: Game of Thrones, serie, HBO, Maisie Williams

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws