search
Kit Harington: "Game of Thrones heeft een prima einde!"
Series / Nieuws

Kit Harington: "Game of Thrones heeft een prima einde!"

Jon Snow-acteur over afronding in seizoen 8.

Als je fan bent van Game of Thrones, dan heb je ongetwijfeld het slotseizoen al gezien. Iemand die dat niet heeft is opvallend genoeg hoofdrolspeler Kit Harington (Jon Snow). Wel weet hij dat het einde van de serie wel de juiste is.

Tijdens de Emmy Awards - Harington was genomineerd voor Beste hoofdrol in een dramaserie - heeft de acteur het einde van de HBO-serie verdedigd. Volgens Deadline zei Harington het volgende:

"Ik heb het seizoen nog steeds niet gezien. Dat is hoe ik met de controverse omging. Ik weet wat er gedaan is om het op te nemen. Het was moeilijk, en iedereen heeft er zijn liefde en moeite ingestoken. We wisten dat wat we deden correct was voor het verhaal en we wisten dat het goed was voor de personages, aangezien we al 10 jaar met ze leven. De kritiek had niet echt effect op ons."

Lees ook: Ook 'Emilia Clarke' kreeg pruik van Daenerys Targaryen niet mee naar huis

Veel Emmy's
Ondanks de vele kritiek van fans wist de fantasyserie wel vele Emmy Awards in de wacht te slepen, maar liefst twaalf. Lees meer over de Emmy's in dit artikel: 'Game of Thrones' haalt maar liefst 12 Emmy Awards binnen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen