Beginscène 'The Walking Dead' seizoen 10 onthuld!

Beginscène van 'The Walking Dead' S10 onthuld

Zo start het nieuwe seizoen.

Bram de Groot, 5 oktober 2019 15:52

Na negen veelbesproken seizoenen keert vanavond The Walking Dead terug voor het tiende seizoen, op een moment dat de franchise groter is dan ooit. Naast Fear the Walking Dead verschijnt er spoedig ook een tweede spin-off en er wordt ook gewerkt aan een trilogie tv-films.
Hieronder zie je de aftrap voor het tiende seizoen dat zich enkele maanden na het einde van het voorgaande seizoen afspeelt toen de groep overlevenden het grondgebied van Whisperer over durfde te steken tijdens de strenge winter. In seizoen 10 keert Alpha en zijn vele volgers terug.

Lees ook: Klassiek horrorgevoel terug in 'The Walking Dead' seizoen 10

Aflevering 1
De synopsis voor de eerste aflevering: Het is lente. De gemeenschappen hebben te kampen met de nasleep van Alpha's afschuwelijke vertoon van macht. Ze respecteren de nieuwe grenzen, maar gaan over tot het vormen van milities. Het Nederlandse FOX zendt de eerste aflevering aanstaande maandag uit om 03.30 uur en om 22.00 uur.


Wil je weten welke acteurs allemaal te zien zijn in dit nieuwste seizoen? Dit zijn onder meer Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Cailey Fleming, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Khary Payton, Cooper Andrews, Jeffrey Dean Morgan, Avi Nash, Nadia Hilker, Lauren Ridloff, Angel Theory, Dan Fogler, Samantha Morton, Ryan Hurst, Thora Birch en Kevin Carroll.

Lees ook: Waarom Rick Grimes [spoiler..] moest in 'The Walking Dead'

Bron: We Got This Covered

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Rick Grimes, Danai Gurira, Michonne

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws