Actrice Lori Loughlin (Full House) kan tot 40 jaar gevangenis krijgen

Lori Loughlin kan tot 40 jaar gevangenis krijgen

De actrice dacht dat de aanklagers bluften toen ze dreigden met een flinke celstraf...

Door redactie, 9 oktober 2019 om 12:23

Het gaat van kwaad naar erger met actrice Lori Loughlin. De actrice is natuurlijk in het bijzonder bekend omwille van haar rol in de populaire reeks Full House. Sinds ze heeft vernomen dat er haar tot wel 40 jaar celstraf boven het hoofd hangt krijgt Lori volgens diverse bronnen nauwelijks nog een hap door haar keel.
Het was ongetwijfeld even slikken toen Lori te horen kreeg welke mogelijke celstraf er haar boven het hoofd hangt. In hetzelfde omkoopschandaal kreeg mede-actrice Felicity Huffman namelijk slechts een celstraf opgelegd van 14 dagen. Deze celstraf staat in schril contrast met de mogelijke 40 jaar (!) die Lori boven het hoofd hangt. Toch is er hier een goede reden voor aan te halen. Daar waar Huffman namelijk schuldig heeft gepleit voor de omkoping geldt dat niet voor Lori en haar man. Bovendien gaf ze toe dat ze dacht dat de aanklagers bluften toen ze dreigden met een (aanzienlijke) gevangenisstraf. Niet zo verstandig blijkt nu...

Voorstel tot schikking niet aanvaard
Nochtans wou de Amerikaanse overheid het koppel wel degelijk een uitweg bieden. In april van dit jaar werd er namelijk een voorstel tot schikking ingediend. Deze deal heeft het koppel echter naast zich neergelegd. Op basis daarvan werd de vervolging van het koppel verder gezet. De algemene verwachting volgens verschillende goed ingelichte bronnen is nu dat er niet alleen een gevangenisstraf tot wel 40 jaar zal worden geëist, daarnaast hangt het koppel ook voor meer dan één miljoen dollar aan boetes boven het hoofd.

In totaal worden meer dan 50 mensen gedagvaard voor het omkoopschandaal. Concreet zouden Lori Loughlin en haar man Mossimo Giannulli verschillende mensen hebben omgekocht om hun dochters aan de prestigieuze 'University of Southern California' te krijgen. Met de omkoping zou een bedrag gemoeid zijn van zomaar even 500.000 dollar.

Benieuwd hoe het uit gaat draaien voor Lori en haar man, maar één ding staat nu al vast, ze zal er niet met een lichte straf vanaf komen.

Bron: Uproxx.com

Lees meer over: Lori Loughlin, serie, Full House

Informatie over de serie: Full House

Populair nieuws