'Star Trek' spin-off rond Spock en Pike op komst?

'Star Trek' spin-off rond Spock en Pike op komst?

Zouden de geruchten kloppen?

Jim Pedd, 9 oktober 2019 om 13:53

Mogelijk duikt Star Trek dieper de 23ste eeuw in. Met Star Trek: Discovery duiken we het derde millennium na Christus in en ondertussen denken de makers aan een nieuwe serie in de setting van Discovery.
Dat vertelt producent Alex Kurtzman tijdens de New York Comic-Con. ”Ik denk dat het duidelijk is dat er meerdere series in de maak zijn, die zich in verschillende tijdlijnen afspelen,” begon hij. ”We nemen het canon bloedserieus en wijken nergens van af dat al gebeurd is, en dus ook niet van het buitengewone werk van al die schrijvers van de afgelopen jaren.”

Lees ook: 4 gloednieuwe foto's 'Star Trek: Discovery' tonen de toekomst

Captain Spike spin-off?
Gespeculeerd wordt dat er een serie komt rond Captain Christopher Pike en Spock. In het tweede seizoen van Discovery speelden zij al een rol, maar nu de serie 930 jaar in de toekomst gaat, naar de 32ste eeuw, is dat geen optie meer. Het gerucht gaat sindsdien dat Pike en Spock daarom een eigen serie krijgen.

Lees ook: Trailer 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 toont lot Federation

Of die er komt weten we niet en dat is ook niet iets waar Kurtzman het direct over had. Maar de kans is wel aanwezig, aangezien de personages ook terugkeren in de Short Treks.

Bron: CB

Lees meer over: Star Trek, Discovery, Spock, Pike, Alex Kurtzman

Populair nieuws