Stop maar met hopen er komt geen nieuwe 'Breaking Bad'-serie

De film leidt niet tot iets groots nieuws.

Jim Pedd, 09-10-2019 17:29

Nee, ondanks dat er een vervolgfilm komt op serie Breaking Bad, hoeven we niet te verwachten dat er dan ook een serie komt. Dat vertelt acteur Aaron Paul die weer in de huid van Jesse Pinkman kruipt.
De serie eindigde in 2013, maar Netflix brengt ons deze maand nog een film die de draad vrij snel na het einde van het vijfde seizoen oppikt. "Ik dacht ook dat we dat verhaal zes jaar geleden hadden afgerond," aldus Paul. "Maar nu kroop ik weer in zijn huid. Mensen zijn zo passievol. Ze wilden antwoorden. maar, vragen wanneer de volgende Breaking Bad-serie komt heeft geen zin. Dat is een droom die je nooit vervuld zal worden. We gaan nu zien wat er met Jesse gebeurd is."

Lees ook: Aaron Paul: "Deze scène uit Breaking Bad moet je opnieuw kijken voor de Netflix film"

Vaag einde
Eerder vertelde Aaron Paul al eens dat hij eigenlijk wel blij was met het einde. Hij vertelde ooit in een interview dat mensen hem bijna dagelijks vragen hoe het met Jesse is afgelopen. Dat wist hij natuurlijk ook niet. "Ik wist het niet, maar ging er vanuit dat hij op de vlucht was. Zijn vingerafdrukken waren overal te vinden op een plaats delict."

Vanaf 11 oktober kunnen we weten wat er met Jesse is gebeurd en hoe hij aan zijn toekomst bouwt. Dan is El Camino op Netflix te zien.

Lees ook: 'Breaking Bad'-film is echt en heeft al een trailer!

Bron: The Guardian

Lees meer over: Breaking Bad, AMC, Aaron Paul, Jesse Pinkman

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in