Nieuw op Netflix: 'Riverdale' seizoen 4!

Nieuw op Netflix: 'Riverdale' seizoen 4!

Ook het vierde deel uit de reeks belooft weer razend spannend te worden!

Geoffrey Ketels, 10 oktober 2019 om 10:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het wachten is bijna voorbij! Vanaf morgen, donderdag 10 oktober 2019 verschijnt het nieuwe seizoen van de hitserie Riverdale op Netflix. Het vierde seizoen wordt op gang getrapt met een in memoriam aflevering ter nagedachtenis aan de overleden acteur Luke Perry.
Eerder verscheen er reeds een spannende trailer met betrekking tot het vierde seizoen welke een tipje van de sluier heeft opgelicht. In de trailer is bijvoorbeeld te zien hoe er een zoektocht op touw wordt gezet om Jughead terug te vinden. Alles wijst er op dat Jughead is ontvoerd. Op een zeker ogenblik komt er ook een kist voorbij waar hij in opgesloten lijkt te zitten. Vindt de groep hem levend terug of niet? Het is één van de meest prangende vragen waar we hopelijk snel antwoord op zullen krijgen.

Emotioneel
Een andere trailer die op de wereld werd losgelaten maakte meteen duidelijk dat het vierde seizoen van Riverdale er één zal worden met een emotionele ondertoon. Zo krijgt Archie op een zeker ogenblik te horen dat zijn vader, Fred Andrews (Luke Perry) is overleden. Ook voor Veronica breken er moeilijke tijden aan nu ze krijgt af te rekenen met een schandaal welke door haar vader is opgezet. En Betty? Zij vraagt zich vooral af of haar broer Charles nu wel of niet te vertrouwen is.

Lees ook: Actrice 'Camila Mendes' (Riverdale) ooit gedrogeerd en seksueel misbruikt

Hitserie
Riverdale mag zich met recht en rede een absolute hitserie noemen. Ook de scores die ze krijgt op verschillende, gespecialiseerde websites zijn meer dan degelijk te noemen. Op IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een actuele score van 7,2/10. Op de website van Rotten Tomatoes ligt de score op 86 procent voor wat de Tomatometer betreft terwijl de average audience score op 63 procent is gelegen... toch best een verschil.

In ieder geval, heb jij net als zoveel anderen lang uitgekeken naar de terugkeer van Riverdale op Netflix? Het wachten is bijna voorbij! Vanaf morgen, namelijk donderdag 10 oktober 2019 verschijnt er elke week een nieuwe aflevering op de streamingdienst. Kan je niet meer wachten tot morgen? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Lees meer over: Riverdale, serie, Netflix

Populair nieuws