Actrice 'Camila Mendes' (Riverdale) ooit gedrogeerd en seksueel misbruikt

Camila Mendes (Riverdale) ooit seksueel misbruikt

De actrice zou gedrogeerd en seksueel misbruikt zijn...

Door redactie, 23 september 2019 om 11:27

De 25-jarige 'Camila Mendes', in het bijzonder bekend omwille van haar personage 'Veronica' in de populaire Netflixreeks Riverdale heeft tegenover het Amerikaanse magazine Women's Health laten optekenen dat ze ooit op de universiteit werd gedrogeerd en misbruikt. Mendes is ook niet de enige actrice uit Riverdale die met misbruik te maken heeft gekregen.
Mendes vertelde aan het magazine dat iemand ooit de gevreesde date rape drug 'Flunitrazepam' in haar drankje had gedaan met als doel om haar te misbruiken. Na het misbruik besloot de actrice om een tatoeage op haar ribbenkast te laten plaatsen met de tekst 'to build a home'. De tekst is in het bijzonder een verwijzing naar het feit dat ze in haar jonge leven reeds meer dan 12 keer moest verhuizen omwille van de job van haar vader. Ook de echtscheiding van haar ouders heeft er bij de actrice danig op ingehakt.

"Ik moet bekennen dat zoveel keer verhuizen eigenlijk behoorlijk traumatisch is geweest. Ik werd constant gedwongen om afscheid te nemen van vrienden, maar eigenlijk ook van mijn eigen identiteit. Alles wat ik ooit heb gewild was meer stabiliteit in mijn leven".

Naast bovenstaande gaf de actrice ook nog aan dat de tatoeage eveneens een bijdrage leverde aan het gevoel dat ze had naar aanleiding van het misbruik. Mendes verklaarde dat ze zich alleen maar veilig en comfortabel wou voelen en die gevoelens linkte ze aan een (vaste) thuis.

Lees ook: Eerste trailer 'Riverdale' seizoen 4!

Lili Reinhart
Mendes is niet de enige Riverdale actrice die met misbruik te maken heeft gekregen. Eerder heeft ook 'Lili Reinhart', welke in de reeks het personage speelt van 'Betty Cooper' aangegeven dat er zich ooit een oudere man aan haar heeft opgedrongen toen ze nog een tiener was.

Lees ook: 'Vida'-ster maakt haar opwachting in nieuw seizoen 'Riverdale'

Bron: Eonline.com

Lees meer over: Camila Mendes, serie, Riverdale, Netflix

Populair nieuws