Zoektocht naar hoofdrolspelers 'Ms. Marvel' is begonnen

Zoektocht hoofdrolspelers 'Ms. Marvel' is begonnen

Maar de serie zou mogelijk pas in 2022 te zien zijn.

Jim Pedd, 10 oktober 2019 om 08:12

Naar het schijnt is Marvel Studios al begonnen met casten voor Ms. Marvel. De filmstudio maakt de komende jaren een serie over het personage, die op Disney+ te zien zal zijn. Vervolgens maakt de in de comics vrij populaire dame haar overstap naar de bioscoopfilms. Nu al is Marvel begonnen met zoeken van een actrice voor de rol.
Vandaag gaan de eerste geruchten rond over casting. Kevin Feige, baas van Marvel Studios, zou dat proces leiden en verantwoordelijk zijn voor de casting. Er is een script waarmee gecast wordt, waarin referenties schijnen te zitten naar de New Avengers en naar Inhumans. Die laatste zouden ook in combinatie met de Terrigen Mist in het verhaal zitten.

Lees ook: 'Ms. Marvel' kan nog wel eens eng worden

Mogelijke plotdetails
Daarmee gaat het mogelijk al over de eerste plotdetails rond de serie. Naar verluidt spreekt Ms. Marvel, of Kamala Khan zoals ze echt heet, met een personage waar ze naar refereert als Cap. Wie dat is weten we niet, maar het lijkt redelijk om aan te nemen dat het Captain Marvel is en niet Captain America. Bovendien is ze in de comics iemand die behoorlijk op kijkt naar Cap Marvel.

De serie lijkt overigens nog wel behoorlijk lang op zich te wachten. Marvel zou deze pas in de loop van 2022 willen plaatsen op Disney+. De overstap van Ms. Marvel naar de films zal pas daarna plaatsvinden. Alhoewel er dus al gecast wordt, moet de gelukkige actrice die mag tekenen, nog even wachten op haar moment om te shinen.

Lees meer over: Marvel, Disney Plus, Ms Marvel, Kevin Feige

Populair nieuws