search

Ons nieuws van donderdag 10 oktober 2019

Nieuw op Netflix: 'Insatiable' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Insatiable' seizoen 2

Het tweede seizoen verschijnt vanaf vrijdag 11 oktober 2019 op Netflix...

Er zijn behoorlijk wat series verschenen de voorbije maanden die voor ophef hebben gezorgd. Eén van deze series was Insatiable. De reeks kreeg in het bijzonder heel wat kritiek te verwerken omdat ze aan "fatshaming" deed. Morgen, vrijdag 11 oktober 2019 verschijnt het tweede seizoen op Netflix.

Insatiable kreeg niet alleen heel wat kritiek te verduren omdat ze aan fatshaming deed, daarnaast rolden ook de clichés over homoseksuelen veelvuldig over het scherm. Dit gezegd zijnde is Insatiable beslist geen slechte serie. Ze vertelt het verhaal van Patty (gespeeld door Debby Ryan) welke reeds vele jaren wordt gepest omwille van haar gewicht. Wanneer ze plotseling mager wordt is ze uit op iedereen die haar ooit een slecht gevoel heeft gegeven over zichzelf.

Lees ook: Netflix geeft 'Insatiable' tweede seizoen

Tegenvallende cijfers
Het thema dat door de serie Insatiable wordt aangesneden ligt nu eenmaal gevoelig en de manier waarop de reeks ze naar voren brengt flirt soms met de morele grenzen. Dit uit zich ook in de scores die zijn terug te vinden op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB en Rotten Tomatoes. Op IMDB beschikt de serie over een score van 6,5/10. Op Rotten Tomatoes is er dan weer sprake van een score van slechts 13 procent voor de Average Tomatometer terwijl de Average Audience Score met 84 procent een enorm verschil vertoont.

Hoe het ook zij, ondanks alle controverse kan Insatiable rekenen op een grote schare fans die vol ongeduld zitten te wachten op het tweede seizoen. Deze is vanaf morgen, vrijdag 11 oktober 2019 op Netflix te zien. Kan je al niet meer wachten tot het nieuwe seizoen verschijnt? Dan is het mogelijks interessant om alvast even de onderstaande trailer te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
David Harbour vond oorspronkelijke titel 'Stranger Things' beter
Series / Celebrity

David Harbour vond oorspronkelijke titel 'Stranger Things' beter

Acteur David Harbour vond 'Stranger Things' als titel eigenlijk maar niets...

Het is algemeen bekend dat er binnen de film- en seriewereld onderling tussen de acteurs en de productie nog wel eens wat wordt gediscussieerd. Zelden gaat het echter over de titel waar een productie over moet beschikken. Dat was nochtans wel degelijk het geval bij Stranger Things.

In een recent interview liet acteur David Harbour (Jim Hopper in de reeks) zich ontglippen dat hij de eerste titel voor Stranger Things beter vond. Het had dus wellicht niet veel gescheeld of de serie had de naam Montauk gekregen. Harbour gaf aan dat hij het niet alleen een goede, maar ook een erg simplistische en tegelijkertijd toch sterke titel vond. Waarom de titel dan uiteindelijk toch werd aangepast? Daar blijkt een prima reden voor te zijn.

Lees ook: Eerste teaser trailer 'Stranger Things' seizoen 4! Weg uit Hawkins, Indiana?!

Midwest
In eerste instantie was het de bedoeling dat Stranger Things zich zou afspelen in Montauk, een plaats in Suffolk County op Long Island. Echter werd er op een bepaald ogenblik besloten om deze locatie te veranderen naar de Midwest. Dit zorgde er voor dat de productie eigenlijk geen andere mogelijkheid zag dan de naam te veranderen. Harbour liet zich verder ook nog het volgende ontglippen:

"Toen ze me opbelden om te zeggen dat de titel van de reeks zou veranderen en ze me aangaven dat de nieuwe naam 'Stranger Things' zou worden dacht ik meteen; dat is de slechtste titel die ik ooit heb gehoord!. Het klonk echt als een verschrikkelijk slecht idee om een televisieserie die naam te geven, maar toen ik de titel zag verschijnen samen met de muziek die er achter werd geplaatst vond ik het plots toch wel wat hebben".

Lees ook: Tijdreizen in vierde seizoen 'Stranger Things'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijkcijfers 'The Walking Dead' dramatischer dan ooit
Series / Nieuws

Kijkcijfers 'The Walking Dead' dramatischer dan ooit

Nog nooit keken er zo weinig mensen live naar een aflevering.

Het lijkt er niet op dat het echt goed gaat komen met The Walking Dead. De AMC-serie ging zondag van start met zijn tiende seizoen en krijgt er sowieso nog een elfde bij. Maar de kijkcijfers blijven flink teruglopen.

De première van dit tiende seizoen is namelijk de slechtst bekeken ooit in de geschiedenis van de serie. Dat ondanks dat er hard aan gewerkt is om de serie weer nieuw leven in te blazen en spannende nieuwe verhalen te vertellen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'The Walking Dead' seizoen 9!

Slecht bekeken
Volgens Deadline keken er naar de première, Lines We Cross, slechts 4 miljoen mensen. Dat is 34 procent minder dan naar de première van het negende seizoen vorig jaar oktober en 3 procent minder dan de vorige slechtst bekeken aflevering, The Calm Before, die in maart te zien was.

Daarmee heeft de zender zijn slechtst bekeken aflevering ooit in de serie gekregen. Dat is pijnlijk, want de serie leidt namelijk tot films en een stel spin-offs. Het is de vraag hoe lang het leven van die series gaat zijn en of de films ook echt meerdere worden of dat het blijft bij één poging.

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt mogelijk een 'musical-aflevering'!?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Riverdale' seizoen 4!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Riverdale' seizoen 4!

Ook het vierde deel uit de reeks belooft weer razend spannend te worden!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het wachten is bijna voorbij! Vanaf morgen, donderdag 10 oktober 2019 verschijnt het nieuwe seizoen van de hitserie Riverdale op Netflix. Het vierde seizoen wordt op gang getrapt met een in memoriam aflevering ter nagedachtenis aan de overleden acteur Luke Perry.

Eerder verscheen er reeds een spannende trailer met betrekking tot het vierde seizoen welke een tipje van de sluier heeft opgelicht. In de trailer is bijvoorbeeld te zien hoe er een zoektocht op touw wordt gezet om Jughead terug te vinden. Alles wijst er op dat Jughead is ontvoerd. Op een zeker ogenblik komt er ook een kist voorbij waar hij in opgesloten lijkt te zitten. Vindt de groep hem levend terug of niet? Het is één van de meest prangende vragen waar we hopelijk snel antwoord op zullen krijgen.

Emotioneel
Een andere trailer die op de wereld werd losgelaten maakte meteen duidelijk dat het vierde seizoen van Riverdale er één zal worden met een emotionele ondertoon. Zo krijgt Archie op een zeker ogenblik te horen dat zijn vader, Fred Andrews (Luke Perry) is overleden. Ook voor Veronica breken er moeilijke tijden aan nu ze krijgt af te rekenen met een schandaal welke door haar vader is opgezet. En Betty? Zij vraagt zich vooral af of haar broer Charles nu wel of niet te vertrouwen is.

Lees ook: Actrice 'Camila Mendes' (Riverdale) ooit gedrogeerd en seksueel misbruikt

Hitserie
Riverdale mag zich met recht en rede een absolute hitserie noemen. Ook de scores die ze krijgt op verschillende, gespecialiseerde websites zijn meer dan degelijk te noemen. Op IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een actuele score van 7,2/10. Op de website van Rotten Tomatoes ligt de score op 86 procent voor wat de Tomatometer betreft terwijl de average audience score op 63 procent is gelegen... toch best een verschil.

In ieder geval, heb jij net als zoveel anderen lang uitgekeken naar de terugkeer van Riverdale op Netflix? Het wachten is bijna voorbij! Vanaf morgen, namelijk donderdag 10 oktober 2019 verschijnt er elke week een nieuwe aflevering op de streamingdienst. Kan je niet meer wachten tot morgen? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zoektocht naar hoofdrolspelers 'Ms. Marvel' is begonnen
Series / Nieuws

Zoektocht naar hoofdrolspelers 'Ms. Marvel' is begonnen

Maar de serie zou mogelijk pas in 2022 te zien zijn.

Naar het schijnt is Marvel Studios al begonnen met casten voor Ms. Marvel. De filmstudio maakt de komende jaren een serie over het personage, die op Disney+ te zien zal zijn. Vervolgens maakt de in de comics vrij populaire dame haar overstap naar de bioscoopfilms. Nu al is Marvel begonnen met zoeken van een actrice voor de rol.

Vandaag gaan de eerste geruchten rond over casting. Kevin Feige, baas van Marvel Studios, zou dat proces leiden en verantwoordelijk zijn voor de casting. Er is een script waarmee gecast wordt, waarin referenties schijnen te zitten naar de New Avengers en naar Inhumans. Die laatste zouden ook in combinatie met de Terrigen Mist in het verhaal zitten.

Lees ook: 'Ms. Marvel' kan nog wel eens eng worden

Mogelijke plotdetails
Daarmee gaat het mogelijk al over de eerste plotdetails rond de serie. Naar verluidt spreekt Ms. Marvel, of Kamala Khan zoals ze echt heet, met een personage waar ze naar refereert als Cap. Wie dat is weten we niet, maar het lijkt redelijk om aan te nemen dat het Captain Marvel is en niet Captain America. Bovendien is ze in de comics iemand die behoorlijk op kijkt naar Cap Marvel.

De serie lijkt overigens nog wel behoorlijk lang op zich te wachten. Marvel zou deze pas in de loop van 2022 willen plaatsen op Disney+. De overstap van Ms. Marvel naar de films zal pas daarna plaatsvinden. Alhoewel er dus al gecast wordt, moet de gelukkige actrice die mag tekenen, nog even wachten op haar moment om te shinen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Crossover Supergirl en Batwoman op komst?
Series / Nieuws

Crossover Supergirl en Batwoman op komst?

De dames gaan het mogelijk samen opnemeen tegen slechteriken.

Fans van het Arrowverse van The CW kregen vorig jaar tijdens Elseworlds al een voorproefje van wat nu mogelijk vaker te gebeuren staat in het fictieve universum. The CW heeft namelijk op sociale media een afbeelding vrijgegeven waarin de logo's van Supergirl en Batwoman in elkaar verstrengeld zijn.

Dat zorgt nu voor speculatie. De twee series zijn in zekere zin aan elkaar verbonden doordat ze allebei op zondagavond te zien zin in de Verenigde Staten. Door de logo's te combineren heb je meteen slimme marketing. Maar is er meer aan de hand?

Lees ook: Waarom verdween Batman in 'Batwoman'? Niemand weet het..

World's Finest
DC-fans kennen het misschien wel: de World's Finest verhalen. Daarin werken Batman en Superman gewoonlijk samen tegen een vijand of lossen ze samen een mysterie op. Daar de twee helden geen plek in het Arrowverse hebben (althans, niet permanent) zou men kunnen werken aan een soortgelijk concept voor de twee eerdergenoemde dames.

Lees ook: 'Batwoman'-actrice Ruby Rose over haar heftige ongeluk: "Ik was bijna verlamd"

Technisch gezien had de franchise trouwens al een World's Finest, toen The Flash ineens aankwam op de Aarde van Supergirl, waarmee het bestaan van het multiversum bevestigd werd. Interessant is trouwens dat de dames sowieso gaan samenwerken in Crisis on Infinite Earths, de megacrossover waar we al een tijdje op zitten te wachten. Daarna zou er nog meer kunnen volgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met 'The End of the F*8cking World' S2!
Series / Posters

Netflix komt met 'The End of the F*8cking World' S2!

De verhalen van Alyssa en James gaan verder!

Netflix brengt in november een tweede seizoen uit van de serie The End of the F***cking World. Dat nadat we eigenlijk na het eerste seizoen van de duistere komedie gedacht hadden dat het wel zo'n beetje voorbij zou zijn. Nou, niet dus, want straks gaan de avonturen van twee stiekem best gestoorde tieners verder.

Althans, als het er twee zijn dit nieuwe seizoen. Netflix gaf namelijk ook een eerste poster vrij voor het nieuwe seizoen en daarop zien we een van de twee hoofdpersonen, Alyssa, met een urn en trouwjurk aan in een wegrestaurant zitten. Gaat James daarmee dood?

Nieuw seizoen
In het eerste seizoen besluiten James en Alyssa hun huis te verlaten en op reis te gaan. De tieners leren meer over elkaar, waardoor hun band zich verdiept. Daarmee laat James ook zijn oorspronkelijke plan om Alyssa te vermoorden varen, maar aan het eind van het eerste seizoen lijkt hijzelf aan zijn eind te komen.

Daarmee dachten we ook dat de serie voorbij zou zijn, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Seizoen twee komt er aan en rap ook: op 5 november. De grote vraag is nu natuurlijk of James nog leeft en waarom Alyssa een urn bij zich heeft…
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.