Crossover Supergirl en Batwoman op komst?

Crossover Supergirl en Batwoman op komst?

De dames gaan het mogelijk samen opnemeen tegen slechteriken.

Jim Pedd, 10 oktober 2019 om 07:05

Fans van het Arrowverse van The CW kregen vorig jaar tijdens Elseworlds al een voorproefje van wat nu mogelijk vaker te gebeuren staat in het fictieve universum. The CW heeft namelijk op sociale media een afbeelding vrijgegeven waarin de logo’s van Supergirl en Batwoman in elkaar verstrengeld zijn.
Dat zorgt nu voor speculatie. De twee series zijn in zekere zin aan elkaar verbonden doordat ze allebei op zondagavond te zien zin in de Verenigde Staten. Door de logo’s te combineren heb je meteen slimme marketing. Maar is er meer aan de hand?

Lees ook: Waarom verdween Batman in 'Batwoman'? Niemand weet het..

World’s Finest
DC-fans kennen het misschien wel: de World’s Finest verhalen. Daarin werken Batman en Superman gewoonlijk samen tegen een vijand of lossen ze samen een mysterie op. Daar de twee helden geen plek in het Arrowverse hebben (althans, niet permanent) zou men kunnen werken aan een soortgelijk concept voor de twee eerdergenoemde dames.

Lees ook: 'Batwoman'-actrice Ruby Rose over haar heftige ongeluk: "Ik was bijna verlamd"

Technisch gezien had de franchise trouwens al een World’s Finest, toen The Flash ineens aankwam op de Aarde van Supergirl, waarmee het bestaan van het multiversum bevestigd werd. Interessant is trouwens dat de dames sowieso gaan samenwerken in Crisis on Infinite Earths, de megacrossover waar we al een tijdje op zitten te wachten. Daarna zou er nog meer kunnen volgen.

Bron: Reddit

Lees meer over: Batwoman, Supergirl, The CW, Arrowverse

Populair nieuws