'Batwoman'-actrice Ruby Rose over haar heftige ongeluk: "Ik was bijna verlamd"

Interview 'Batwoman':

Ruby Rose bij Jimmy Fallon’s 'The Tonight Show' over hoe het is om Batwoman te spelen, haar allergische reactie op haar kostuum en hoe ze bijna haar nek brak.

Door redactie, 1 oktober 2019 om 11:24

Ruby Rose vertelt bij Jimmy Fallon’s The Tonight Show hoe het is om Batwoman te spelen, maar ook over haar allergische reactie op haar kostuum en hoe ze bijna haar nek brak door een stunt op de set.
Eerder maakte actrice Ruby Rose op Instagram bekend dat ze door een stunt gewond was geraakt en het risico liep om verlamd te raken. Waar de Australische actrice precies gewond was geraakt liet ze toen niet weten. In een interview met Jimmy Fallon vertelt ze meer over de stunts, de verwonding en de nasleep ervan.

Lees ook: 'Batwoman'-actrice Ruby Rose raakte zwaargewond

"We dachten dat ik een rib gebroken had [...] maar de chronische pijn ging niet weg. Tot de dokters zeiden dat het mijn nek was, en de pijn uitstraalde naar andere plekken." Rose was op dat moment een film in Roemenië aan het opnemen, en deed nog steeds haar eigen stunts. Uit een MRI bleek vervolgens dat ze "de beschermende lagen in haar ruggengraat gebroken had".

Na de operatie mocht ze tien dagen niet bewegen waardoor ze somber werd. Gelukkig is ze in het interview weer haar opgewekte zelf. En vertelt ze honderduit over haar stoere Batwoman-pak en hoe het is om Batwoman te spelen.


Lees ook: 'Batwoman' lijkt tragisch verhaal te krijgen

Bron: Youtube

Lees meer over: Batwoman, Ruby Rose, Jimmy Fallon, The Tonight Show

Populair nieuws