Netflix komt met 'The End of the F*8cking World' S2!

Netflix komt met The End of the F**cking World S2

De verhalen van Alyssa en James gaan verder!

Jim Pedd, 10 oktober 2019 om 06:00

Netflix brengt in november een tweede seizoen uit van de serie The End of the F***cking World. Dat nadat we eigenlijk na het eerste seizoen van de duistere komedie gedacht hadden dat het wel zo’n beetje voorbij zou zijn. Nou, niet dus, want straks gaan de avonturen van twee stiekem best gestoorde tieners verder.
Althans, als het er twee zijn dit nieuwe seizoen. Netflix gaf namelijk ook een eerste poster vrij voor het nieuwe seizoen en daarop zien we een van de twee hoofdpersonen, Alyssa, met een urn en trouwjurk aan in een wegrestaurant zitten. Gaat James daarmee dood?

Nieuw seizoen
In het eerste seizoen besluiten James en Alyssa hun huis te verlaten en op reis te gaan. De tieners leren meer over elkaar, waardoor hun band zich verdiept. Daarmee laat James ook zijn oorspronkelijke plan om Alyssa te vermoorden varen, maar aan het eind van het eerste seizoen lijkt hijzelf aan zijn eind te komen.

Daarmee dachten we ook dat de serie voorbij zou zijn, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Seizoen twee komt er aan en rap ook: op 5 november. De grote vraag is nu natuurlijk of James nog leeft en waarom Alyssa een urn bij zich heeft…

Lees meer over: Netflix, The End of the Fucking World, Serie

Populair nieuws