Nieuw op Netflix: 'Insatiable' seizoen 2

Nieuw op Netflix: 'Insatiable' seizoen 2

Het tweede seizoen verschijnt vanaf vrijdag 11 oktober 2019 op Netflix...

Geoffrey Ketels, 10 oktober 2019 om 20:22

Er zijn behoorlijk wat series verschenen de voorbije maanden die voor ophef hebben gezorgd. Eén van deze series was Insatiable. De reeks kreeg in het bijzonder heel wat kritiek te verwerken omdat ze aan "fatshaming" deed. Morgen, vrijdag 11 oktober 2019 verschijnt het tweede seizoen op Netflix.
Insatiable kreeg niet alleen heel wat kritiek te verduren omdat ze aan fatshaming deed, daarnaast rolden ook de clichés over homoseksuelen veelvuldig over het scherm. Dit gezegd zijnde is Insatiable beslist geen slechte serie. Ze vertelt het verhaal van Patty (gespeeld door Debby Ryan) welke reeds vele jaren wordt gepest omwille van haar gewicht. Wanneer ze plotseling mager wordt is ze uit op iedereen die haar ooit een slecht gevoel heeft gegeven over zichzelf.

Lees ook: Netflix geeft 'Insatiable' tweede seizoen

Tegenvallende cijfers
Het thema dat door de serie Insatiable wordt aangesneden ligt nu eenmaal gevoelig en de manier waarop de reeks ze naar voren brengt flirt soms met de morele grenzen. Dit uit zich ook in de scores die zijn terug te vinden op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB en Rotten Tomatoes. Op IMDB beschikt de serie over een score van 6,5/10. Op Rotten Tomatoes is er dan weer sprake van een score van slechts 13 procent voor de Average Tomatometer terwijl de Average Audience Score met 84 procent een enorm verschil vertoont.

Hoe het ook zij, ondanks alle controverse kan Insatiable rekenen op een grote schare fans die vol ongeduld zitten te wachten op het tweede seizoen. Deze is vanaf morgen, vrijdag 11 oktober 2019 op Netflix te zien. Kan je al niet meer wachten tot het nieuwe seizoen verschijnt? Dan is het mogelijks interessant om alvast even de onderstaande trailer te bekijken.


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Insatiable, serie, Netflix

Populair nieuws