David Harbour vond oorspronkelijke titel 'Stranger Things' beter

Acteur David Harbour vond 'Stranger Things' als titel eigenlijk maar niets...

Door redactie, 10 oktober 2019 om 18:10

Het is algemeen bekend dat er binnen de film- en seriewereld onderling tussen de acteurs en de productie nog wel eens wat wordt gediscussieerd. Zelden gaat het echter over de titel waar een productie over moet beschikken. Dat was nochtans wel degelijk het geval bij Stranger Things.
In een recent interview liet acteur David Harbour (Jim Hopper in de reeks) zich ontglippen dat hij de eerste titel voor Stranger Things beter vond. Het had dus wellicht niet veel gescheeld of de serie had de naam Montauk gekregen. Harbour gaf aan dat hij het niet alleen een goede, maar ook een erg simplistische en tegelijkertijd toch sterke titel vond. Waarom de titel dan uiteindelijk toch werd aangepast? Daar blijkt een prima reden voor te zijn.

Lees ook: Eerste teaser trailer 'Stranger Things' seizoen 4! Weg uit Hawkins, Indiana?!

Midwest
In eerste instantie was het de bedoeling dat Stranger Things zich zou afspelen in Montauk, een plaats in Suffolk County op Long Island. Echter werd er op een bepaald ogenblik besloten om deze locatie te veranderen naar de Midwest. Dit zorgde er voor dat de productie eigenlijk geen andere mogelijkheid zag dan de naam te veranderen. Harbour liet zich verder ook nog het volgende ontglippen:

"Toen ze me opbelden om te zeggen dat de titel van de reeks zou veranderen en ze me aangaven dat de nieuwe naam 'Stranger Things' zou worden dacht ik meteen; dat is de slechtste titel die ik ooit heb gehoord!. Het klonk echt als een verschrikkelijk slecht idee om een televisieserie die naam te geven, maar toen ik de titel zag verschijnen samen met de muziek die er achter werd geplaatst vond ik het plots toch wel wat hebben".

Lees ook: Tijdreizen in vierde seizoen 'Stranger Things'?

Bron: Mashable.com

Lees meer over: Stranger Things, serie, David Harbour

Populair nieuws