search
Regina King verklapt bijna verborgen easter egg in clip 'Watchman'!
Series / Interview

Regina King verklapt bijna verborgen easter egg in clip 'Watchman'!

Regina King verklapt bijna verborgen easter egg 'Watchman' in interview met Kimmel!

Met de premieredatum om de hoek, komt er steeds meer nieuws naar buiten over de HBO-serie Watchmen. Actrice Regina King wordt geïnterviewd bij Jimmy Kimmel, en het kost haar duidelijk moeite niks te verklappen!

De HBO-serie van Damon Lindelof is gebaseerd op de graphic novel Watchmen van schrijver Alan Moore uit de jaren 80. De graphic novel verwierf bekendheid, succes en kritiek voor de deconstructie en satirisering van het superheldgenre.

Lees ook: Krijgt HBO's 'Watchmen' maar 1 seizoen?

Voor de nieuwe Watchmen is er duidelijk gekozen voor andere verhaallijnen, zoals te zien is in de trailer.Een belangrijke rol als de leider van 'Watchmen' is voor Emmy en Academy Award-winnaar Regina King, als detective Angela Abar (ook bekend als Sister Night).

Lindelof en King hebben eerder samengewerkt, toen King zich in het tweede seizoen bij The Leftovers voegde. Blijkbaar wilde Lindelof voor het nieuwe project Watchmen Regina King zo graag voor de hoofdrol hebben, dat hij het script rechtstreeks naar haar huis stuurde.

King laat in het interview met Jimmy Kimmel enkele hints vallen over Watchmen, en ze heeft grote moeite de easter egg niet te verklappen!

Watchmen gaat op 20 oktober 2019 in premiere op HBO.Lees ook: 'Watchmen' pakt gedurfde thema's aan
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen