Hawaii Five-0 brengt 'Masi Oka' (even) terug!

Hawaii Five-0 brengt 'Masi Oka' (even) terug!

De acteur is een absolute favoriet van veel fans!

Geoffrey Ketels, 11 oktober 2019 om 16:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de populaire serie Hawaii Five-0... en eigenlijk ook voor fans van de populaire acteur Masi Oka. De productie van het misdaad drama heeft er namelijk voor gekozen om de acteur terug te halen. Het mag dan wel slechts gaan om een gastrol, toch is dit een moment waar heel wat fans naar hebben uitgekeken.
In het verleden was Oka natuurlijk reeds te zien in tal van verschillende seizoenen. De acteur verscheen in het tweede seizoen van het misdaad drama en verliet ze ergens in het midden van seizoen 7. Dit jaar is Oka terug te zien in de reeks en dat in een bijzondere aflevering. Het is namelijk zo dat hij het jaarlijkse Halloween feest zal bijwonen. Hij zal dat doen als een populair Keanu Reeves personage... kuch *John Wick* kuch!

Lees ook: (Tijdelijk?) afscheid in première aflevering nieuw seizoen Hawaii Five-0

Zoon
Niet alleen Oka's personage Max keert terug voor de speciale Halloween aflevering van het tiende seizoen van Hawaii Five-0. Ook zijn zoon maakt namelijk zijn opwachting. Of ook hij in een kostuum het feest bij zal wonen is niet bekend, maar we gaan er stiekem vanuit dat, dat wel degelijk het geval zal zijn.

In ieder geval zal het voor de fans van de reeks alleen maar leuk zijn om een bekend gezicht terug zijn opwachting te zien maken. Dit niet in het minst nadat eerder dit jaar het personage van Jorge Garcia, namelijk Jerry uit de serie werd geschrapt.

Lees ook: Bloedmooie 'Arrow'-actrice 'Katrina Law' gecast voor tiende seizoen van Hawaii Five-0!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Hawaii Five 0, serie, Masi Oka

Informatie over de serie: Hawaii Five-0

Populair nieuws