Beste vriendin van Meghan Markle krijgt eigen show op Netflix

Vriendin van Meghan Markle krijgt show op Netflix

De Canadese styliste ziet op deze manier een droom in vervulling gaan...

Geoffrey Ketels, 11 oktober 2019 om 18:05

Het is best mogelijk dat de naam Jessica Mulroney je nog niet zoveel zegt. Daar komt nu echter verandering in. Mulroney is namelijk niet alleen een Canadese styliste, ze is ook de beste vriendin van Meghan Markle en binnenkort te zien op Netflix in het programma I Do, Redo!
In het nieuwe programma op Netflix zal Mulroney koppels helpen om hun trouwdag nog eens netjes over te doen. Op Instagram liet de styliste uit Canada eerder reeds optekenen dat ze reeds vijf jaar met het idee speelt om een dergelijk programma te beginnen. Ze is dan ook bijzonder blij om dit plan nu eindelijk werkelijkheid te zien worden. In een reactie op de bekendmaking liet Mulroney alvast het volgende optekenen:

"Kan iemand me even knijpen? Op het ogenblik dat ik ergens in geloof ga ik me er ook echt volledig voor inzetten. Ik ben bijzonder enthousiast om de mogelijkheid te krijgen om de wereld een kant van mij te laten zien die inspirerend is, een kant die er voor kan zorgen dat koppels de mogelijkheid krijgen om een vervelend moment uit hun verleden om te vormen tot iets moois. Op deze manier kan ik echt een verschil maken voor deze koppels. Het programma I Do, Redo zal een kant van de huwelijksindustrie tonen die nog nooit eerder te zien was."

2020
Ondanks het feit dat de opnames voor het nieuwe Netflix-programma reeds in volle gang zijn is het voor de kijkers toch nog wachten tot 2020 vooraleer ze te zien zullen zijn. In totaal zullen er 10 afleveringen van de show verschijnen.

Ondanks het feit dat Mulroney op moment van schrijven in Europa nog niet erg bekend is viel ze wel tijdens het huwelijk van Meghan met prins Harry meermaals op. Ze kwam dan ook veelvuldig in beeld, mede omwille van het feit dat haar kinderen optraden als bloemenkinderen tijdens de plechtigheid.

Bron: Rtlboulevard.nl

Lees meer over: Meghan Markle, Netflix, Jessica Mulroney, I Do Redo

Populair nieuws