'The Walking Dead'-komedie is zeker mogelijk!

'The Walking Dead'-komedie is zeker mogelijk!

De baas van de franchise ziet het helemaal zitten.

Jim Pedd, 13 oktober 2019 om 14:20

Het Walking Dead-universum staat tot nu toe toch bekend om de vrij harde realiteit waarin alles zich afspeelt. Dat maakt ook meteen dat de series die AMC gemaakt heeft in de franchise allemaal dramaseries zijn. Maar er lijkt desondanks ruimte voor een komedie.
Franchise-baas Scott Gimple vertelt tijdens een podcast van The Hollywood Reporter dat hij het wel ziet zitten om een komedie te maken in het universum. Toen hem gevraagd werd of hij zich voor kon stellen dat er een komedie of sitcom in zit, zei hij: “uitdaging geaccepteerd!” Maar vervolgens vertelde hij iets serieuzer: “absoluut, iets lichtvaardigers, of komisch, is volgens mij wel mogelijk.”

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt mogelijk een 'musical-aflevering'!?

Volle komedie
Gimple ging er vervolgens nog wat dieper op in: “Er zijn een paar dingen waar we aan werken, waar ik echt enthousiast van word. Er zitten personages in deze wereld die ook lichter beschouwd kunnen worden. Je kan een Black Panther en een Guardians of the Galaxy hebben. En dan bedoel ik ook echt komische zaken.”

Komedie met Walkers lijkt niet mogelijk, maar: “Goed, je kan niet rommelen met de Walkers. Er zijn geen zingende of dansende dode mensen. Maar als je de camera 42 minuten lang op Eugene richt, om maar iets te zeggen, wordt het veel lichter dan wanneer je de camera op Alpha richt.”

Lees meer over: The Walking Dead, Scott Gimple, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws