Zoekt 'WandaVision' de Young Avengers?

Zoekt 'WandaVision' de Young Avengers?

Goed, niet allemaal, maar misschien 2 daarvan.

Jim Pedd, 13 oktober 2019 om 15:23

Komen de Young Avengers via series op Disney+ naar het Marvel-universum? Het lijkt er steeds meer op. Voor de serie WandaVision wordt naar het schijnt nu druk gezocht naar een stel tweelingen. Zij zouden mogelijk Wiccan en Speed gaan spelen, de kinderen van Wanda Maximoff en Vision in de comics.
Dat gerucht horen we van de site ComicBook, dat een castingcall in handen kreeg. Die is voor Big Red, wat voor zover ons bekend de werktitel van WandaVision is. De casting call luidt als volgt: “(BABIES) - Kaukasische babyjongens of meisjes (enkel, tweeling, drieling of combinatie) - 6 maanden & jonger”.

Lees ook: Marvel-serie 'WandaVision' wordt totaal absurd

Young Avengers
De vraag is nu of dit de Young Avengers gaan zijn. Mogelijk zullen we zien hoe Wiccan en Speed hun debuut maken in de serie, om vervolgens over een paar jaar naar de films te komen en zich bij de Young Avengers te voegen. We horen in elk geval dat de show gebaseerd is op de comics van Tom King.

Lees ook: 'WandaVision' wordt vreemdste MCU-project ooit

Vision gaat daarin op een horrorachtige reis om een familie voor hemzelf te bouwen. Aangezien Vision niet bestaat in de serie, is het even wachten of het concept niet op z’n kop gezet wordt en we niet gewoon zien hoe Wanda dat gaat doen. De serie is in de lente van 2021 te zien.

Bron: CB

Lees meer over: WandaVision, Marvel Studios, MCU, Disney Plus

Populair nieuws