Lucifer mogelijk ook in Crisis on Infinite Earths

Lucifer mogelijk ook in Crisis on Infinite Earths

Het gerucht gaat dat hij ook naar de megacrossover van het Arrowverse komt!

Jim Pedd, 15 oktober 2019 om 08:31

De Crisis on Infinite Earths wordt de grootste crossover tot nu toe in het Arrowverse. En nu blijkt dat de crossover mogelijk nog veel groter wordt dan we tot nu toe hadden durven dromen. Naar het schijnt voegt ook Lucifer-acteur Tom Ellis zich bij de crossover.
Deze jaarlijkse crossover van het Arrowverse is een verfilming van een comic uit de jaren tachtig van Marv Wolfman. Deze zal vijf uur duren en verenigt de helden van Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl en ook Batwoman. Samen nemen ze het op tegen de Anti-Monitor, en krijgen ze mogelijk hulp van de cast van Black Lightning. En nu blijkt dus ook dat de duivel zelf mogelijk hulp gaat bieden.

Lees ook: "Netflix geef 'Lucifer' a.u.b. een zesde seizoen!"

Drie seizoenen
Ellis debuteerde in 2016 als de gevallen engel. Alhoewel de serie met slechte recensies debuteerde, vond deze langzaamaan zijn draai en werd de ontvangst positief. Toch duurde het maar tot het derde seizoen, toen de boel geannuleerd werd. Daarop begonnen fans een petitie om de serie nieuw leven in te blazen. Netflix redde de boel, met een goed ontvangen vierde seizoen. Helaas werd daarna bekend gemaakt dat de serie met het vijfde seizoen eindigt.

Lees ook: Nu al petitie voor een zesde seizoen van 'Lucifer'

Mogelijk hoeven fans niet te wachten tot dat vijfde seizoen om meer te zien van Lucifer Morningstar. Het lijkt er namelijk sterk op dat hij te zien zal zijn in de Arrowverse-crossover!

Bron: Canadagraphs

Lees meer over: Arrowverse, Crisis on Infinite Earths, The CW, Lucifer, Tom Ellis

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws