search

Ons nieuws van dinsdag 15 oktober 2019

Zien we Aaron Paul terug als Jesse in 'Better Call Saul'?
Series / Nieuws

Zien we Aaron Paul terug als Jesse in 'Better Call Saul'?

De acteur lijkt in ieder geval wel gewonnen te zijn voor het idee...

Er is mogelijks goed nieuws voor fans van Aaron Paul en Better Call Saul. In een recent interview werd er namelijk aan Paul de vraag gesteld of hij er interesse in zou hebben om de rol van Jesse terug op te pikken voor Better Call Saul. De acteur heeft daarop aangegeven hier zeker interesse in te hebben, alleen moeten de omstandigheden dan wel juist zitten.

Aaron Paul kroop recent terug in de rol van de drugsdealer Jesse voor de Netflix Breaking Bad sequel El Camino. De honger van de acteur naar het personage van Jesse lijkt daarmee echter nog (lang?) niet te zijn gestild. In een recent interview heeft hij aangegeven niet lang na te moeten denken over het opnemen van de rol van Jesse voor de serie Better Call Saul. Echter benadrukte de acteur ook meteen dat hij weet dat Vince Gilligan (de maker van de serie) hem niet zal vragen tot op het moment dat hij voelt dat het optreden van Aaron Paul in de reeks echt nodig is.

"Als Vince me vraagt om mee te springen op de Better Call Saul trein, dan zou ik daar geen seconde over moeten nadenken. Ik zou bovendien weten dat de achterliggende reden ook goed zit. We zullen zien wat de toekomst brengt."

Lees ook: 'Better Call Saul' moet korter zijn dan 'Breaking Bad'

De juiste reden
Het verschijnen van Jesse in Better Call Saul moet volgens Paul wel niet iets zijn wat wordt geforceerd. De acteur benadrukte dan ook dat er niet zomaar een scène zal worden ingestopt die eigenlijk helemaal nergens op slaat gewoon om het personage terug te brengen.

Of we het personage van Jesse dus snel zullen zien opduiken in Better Call Saul is nog maar zeer de vraag. Wat wel duidelijk is, is dat Paul alvast met zekerheid voor het idee gewonnen is!

Lees ook: Seizoen 6 toch niet laatste voor 'Better Call Saul'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix hitserie 'When They See Us' onder vuur
Series / Nieuws

Netflix hitserie 'When They See Us' onder vuur

De eisende partij wil dat de reeks voorlopig wordt verwijderd van Netflix...

Een bedrijf uit het Amerikaanse Chicago heeft een klacht ingediend tegen zowel Netflix als programmamaker Ava DuVernay. De klacht zou er zijn gekomen naar aanleiding van enkele uitspraken die worden gedaan in de Netflix-serie When They See Us. Het bedrijf eist dat de serie voorlopig van de streamingdienst wordt verwijderd.

John E. Reid & Associates is verantwoordelijk voor het ontstaan van de zogenaamde 'Reid-techniek'. Deze techniek wordt in de praktijk toegepast door de politie tijdens ondervragingen. In When They See Us, een serie welke het verhaal vertelt van vijf minderjarigen die ten onrechte zijn veroordeeld wordt deze techniek echter aan de kaak gesteld. Dat zint de in Chicago gevestigde onderneming niet waardoor ze besloot om klacht in te dienen.

Lees ook: 'When They See Us' de veel besproken Netflix serie over de Central Park Five

Reid-techniek
In de serie When They See Us is op een zeker ogenblik inderdaad te zien hoe iemand een rechercheur aanspreekt van het New Yorkse politiekorps. De persoon geeft aan dat het politiekorps er pas in is geslaagd om statements te ontfutselen na een 42-uur durende ondervraging waarbij ook verschillende drukkingsmiddelen werden toegepast. Zo kreeg de persoon die werd ondervraagd gedurende 42 uur geen eten, werden er geen wc-pauzes toegestaan en mochten ook de ouders niet aanwezig zijn.

Het bedrijf dat Netflix en Ava DuVernay voor de rechter daagt ziet in deze uitlating een vorm van smaad. Ze eist dan ook dat de passage in kwestie uit de reeks wordt geschrapt. Bovendien zou er ook een schadeclaim zijn ingediend. Om welke schadeclaim het precies zou gaan is evenwel niet bekend. Zowel Netflix als DuVernay hebben tot dusver nog niet op de aanklacht gereageerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Hawaii Five-0 ster had graag met Grace Park gewerkt
Series / Nieuws

Nieuwe Hawaii Five-0 ster had graag met Grace Park gewerkt

Zou deze wens in de toekomst nog in vervulling kunnen gaan?

Voor het tiende seizoen van de reeks Hawaii Five-0 mocht de cast een nieuw lid verwelkomen. Het ging hierbij om Katrina Law welke uiteraard bekend is van onder meer de populaire hitserie Arrow. Law heeft recent via social media aangegeven dat ze graag met een één voormalig castlid van Hawaii Five-0 had samengewerkt.

Toen op Twitter een fan van de reeks Hawaii Five-0 aangaf dat het jammer is dat Katrina Law niet samen met Grace Park te zien is in de reeks reageerde Law daar als volgt op; "Ik zou het fantastisch vinden om samen te werken met Grace!!!"

Lees ook: Hawaii Five-0 brengt 'Masi Oka' (even) terug!

Kono Kalakaua
Grace Park, welke in de serie de rol speelde van Kono Kalakaua verliet de reeks na afloop van het zevende seizoen. Reden voor het vertrek van de populaire actrice was een meningsverschil over het salaris met CBS. Deze discussie zorgde niet alleen voor het vertrek van Park, ook acteur Daniel Dae Kim besloot om omwille van deze reden de deur achter zich dicht te trekken.

In eerste instantie leek het er niet naar uit te zien dat Park ooit nog terug haar opwachting zou maken in Hawaii Five-0, maar recent bleek dat het standpunt van de actrice op dat vlak toch enigszins was gemilderd. Of dit ook zou kunnen leiden tot een potentiële terugkeer van Daniel Dae Kim is een vraag die veel fans zich inmiddels terecht durven te stellen.

In ieder geval, ondanks het feit dat de productie achter Hawaii Five-0 er om bekend staat wijzigingen in de cast niet te schuwen zou een mogelijke samenwerking tussen Katrina Law en Grace Park in de toekomst dus alsnog zomaar kunnen plaatsvinden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Debut dodelijke Deathstroke in nieuwe 'Arrow'-clip
Series / Video/clip/featurette

Debut dodelijke Deathstroke in nieuwe 'Arrow'-clip

Er is een nieuwe superschurk in de toekomstige verhaallijn van 'Arrow'

Deathstroke is terug. Nee, Slade Wilson (Manu Bennett) komt niet terug voor het laatste seizoen van Arrow. Er is een nieuwe superschurk in de toekomstige verhaallijn, en hij heeft een ingewikkelde verhouding tot Arrow's beste helden.

Charlie Barnett (Russian Doll) is nieuw in de Arrowverse-serie. Hij speelt in de laatste 10 afleveringen de volwassen versie van John Diggle Jr. (ook bekend als J.J.), de zoon van Diggle (David Ramsey) en Lyla (Audrey Marie Anderson).

Lees ook: Superman van Brandon Routh in 'Arrowverse' onthuld!

Vorig seizoen onthulde de toekomstige tijdlijn dat er een oorlog gaande is tussen J.J., die nu de 'Deathstroke Gang' leidt, en zijn geadopteerde broer Connor Hawke (Joseph David-Jones).

Nu is er een exclusieve eerste blik op de nieuwe Deathstroke die zijn debuut maakt in de première van seizoen 8, en de sneak peek-clip laat zien hoe heftig deze nieuwe schurk zal zijn.

In de clip komt het nieuwe 'Team Arrow' in actie. Een eenvoudige klus krijgt een spannende twist wanneer J.J. Mia te slim af is. Zijn kalme houding na het plegen van moord is ronduit angstaanjagend, vooral omdat we weten wie hem heeft opgevoed.

Arrow's laatste seizoen gaat op dinsdag 15 oktober in première.



Lees ook: Weer een spin-off voor het Arrowverse
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon grijpt hard in voor 2e seizoen 'Carnival Row'
Series / Nieuws

Amazon grijpt hard in voor 2e seizoen 'Carnival Row'

Met forse wijzigingen achter de schermen mag de serie door.

Ondanks dat het eerste seizoen niet supergoed werd ontvangen, krijgt Carnival Row toch een tweede seizoen van Amazon. Tegelijk vertrekt de bedenker, Travis Beacham, die het script waar de fantasyserie op gebaseerd is, wel.

De serie begon eind augustus en volgt mythologische wezens die als immigranten naar een stad gaan. Hun thuislanden zijn overvallen door keizerrijken van buitenaf. In de serie is Orlando Bloom als een menselijk detective te zien en Cara Delevigne als een gevluchte fee. Tijdens de acht afleveringen van het eerste seizoen, krijgen ze een relatie, wat niet passend is in de samenleving. Tegelijk draagt het personage van Delevigne een geheim met zich mee dat een zaak rond een aantal gruwelijke moorden bedreigt.

Lees ook: Trailer Victoriaanse fantasie-serie 'Carnival Row' met Orlando Bloom!

Nieuwe showrunner
Beacham stopt, en wordt vervangen door Rene Echevarria, met wie hij ook aan het eerste seizoen werkte. Ook al vertrekt Beacham bij de serie; hij krijgt nog altijd credits als uitvoerend producent. Het is een van de vele veranderingen achter de schermen. Marc Guggenheim, die in het eerste seizoen showrunner was, vertrekt en wordt vervangen door Erik Oleson. Guggenheim vertrekt omdat hij te druk is met het Arrowverse.

Lees ook: Cara Delevigne heeft zwaar Iers accent in 'Carnival Row' en ze is er nog goed in ook!

Verder horen we dat Delevigne en Bloom nu allebei uitvoerend producent zijn. Verder liggen de opnames tijdelijk stil, zodat Oleson kan kijken of er dingen moeten veranderen aan de scenario's.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Liv Tyler terug in het MCU voor 'She-Hulk'?
Series / Nieuws

Liv Tyler terug in het MCU voor 'She-Hulk'?

Mooi nieuws voor fans van het MCU.

Disney+ lanceert komende maand. Dan krijgen we nog geen Marvel-series te zien, maar die komen er wel aan. Heel wat ook. Een daarvan is She-Hulk en nu horen we dat mogelijk niemand minder dan Liv Tyler voor de serie terugkeert als Betty Ross.

Tyler speelde de rol van Ross in de film The Incredible Hulk en is volgens de site CBR te zien als Betty Ross. Naast haar zou ook haar vader, General Ross, in de serie te zien zijn. Hij keerde meest recentelijk nog terug in MCU-film Avengers: Endgame.

Lees ook: Mark Ruffalo verwelkomt She-Hulk!

She-Hulk
She-Hulk is in de comics het nichtje van Bruce Banner en heet Jennifer Walters. Overdag is ze advocaat, maar als ze in een ongeluk terecht komt, moet ze een bloedtransfusie krijgen. Die krijgt ze van Bruce Banner, waardoor ze dezelfde krachten ontwikkelt als haar beroemdere neef.

De serie is een van de vele die er gemaakt worden voor Disney+: The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye, Loki, WandaVision, What If…?, Moon Knight, She-Hulk en Ms. Marvel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lucifer mogelijk ook in Crisis on Infinite Earths
Series / Nieuws

Lucifer mogelijk ook in Crisis on Infinite Earths

Het gerucht gaat dat hij ook naar de megacrossover van het Arrowverse komt!

De Crisis on Infinite Earths wordt de grootste crossover tot nu toe in het Arrowverse. En nu blijkt dat de crossover mogelijk nog veel groter wordt dan we tot nu toe hadden durven dromen. Naar het schijnt voegt ook Lucifer-acteur Tom Ellis zich bij de crossover.

Deze jaarlijkse crossover van het Arrowverse is een verfilming van een comic uit de jaren tachtig van Marv Wolfman. Deze zal vijf uur duren en verenigt de helden van Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl en ook Batwoman. Samen nemen ze het op tegen de Anti-Monitor, en krijgen ze mogelijk hulp van de cast van Black Lightning. En nu blijkt dus ook dat de duivel zelf mogelijk hulp gaat bieden.

Lees ook: "Netflix geef 'Lucifer' a.u.b. een zesde seizoen!"

Drie seizoenen
Ellis debuteerde in 2016 als de gevallen engel. Alhoewel de serie met slechte recensies debuteerde, vond deze langzaamaan zijn draai en werd de ontvangst positief. Toch duurde het maar tot het derde seizoen, toen de boel geannuleerd werd. Daarop begonnen fans een petitie om de serie nieuw leven in te blazen. Netflix redde de boel, met een goed ontvangen vierde seizoen. Helaas werd daarna bekend gemaakt dat de serie met het vijfde seizoen eindigt.

Lees ook: Nu al petitie voor een zesde seizoen van 'Lucifer'

Mogelijk hoeven fans niet te wachten tot dat vijfde seizoen om meer te zien van Lucifer Morningstar. Het lijkt er namelijk sterk op dat hij te zien zal zijn in de Arrowverse-crossover!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' krijgt mogelijk tweede seizoen
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' krijgt mogelijk tweede seizoen

Dat lijkt nu een goede mogelijkheid!

Maak je borst maar nat. Er komt een tweede seizoen van Star Trek: Picard. Althans, daar lijkt het op. Volgens producent Alex Kurtzman werkt CBS hard aan een nieuw seizoen voor de spin-off, ook al is de eerste reeks nog niet eens te zien geweest.

Eerder al hintte acteur Patrick Stewart ernaar dat er meer afleveringen zouden kunnen komen. Hij wees de kans om terug te kunnen keren als Jean-Luc Picard in eerste instantie af maar ging later overstag. "Ik maak alles vrij, en er is de mogelijkheid dat we volgend jaar in maart beginnen met de opnames van een tweede Picard-reeks."

Lees ook: Gloednieuwe trailer 'Star Trek: Picard'!

Star Trek: Picard
De serie draait om Jean-Luc Picard die een teruggetrokken bestaan leidt op zijn wijngaard. Maar dat leven is niet bevredigend: hij verlangt eigenlijk wel terug naar de sterren. Als een jonge vrouw zich aandoet, met een connectie aan zijn verleden, onderneemt hij een nieuwe missie. Ditmaal echter zonder steun van de Federation.

Vanaf 23 januari 2020 te zien op Amazon Prime.

Lees ook: Patrick Stewart had in eerste instantie weinig zin in 'Star Trek: Picard'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' krijgt een Halloween-special
Series / Nieuws

'The Flash' krijgt een Halloween-special

Op 29 oktober stroomt er bloed.

We hadden het al verwacht: The Flash krijgt dit jaar een Halloween-special. De aflevering van 29 oktober draagt de naam There Will Be Blood en schijnt te draaien om de strijd tussen The Flash en Bloodwork. Daarmee zal dat personage dus ook voorlopig niet verslagen zijn, in de aanloop naar de strijd met de Anti-Monitor.

The CW schrijft het volgende over de aflevering: Barry's pogingen om Cisco voor te bereiden op de Crisis komen op het spel te staan als Cisco zijn best doet om Barry's leven te redden. Ondertussen gebruikt Ramsey Rosso zijn dodelijke nieuwe krachten om zijn eigen leven te redden, waarbij zijn menselijkheid sneuvelt.

Lees ook: The Flash gaat dood in Crisis on Infinite Earths

Zesde seizoen
Het wordt nog spannend dit zesde seizoen. Barry Alleen neemt het op dit moment op tegen nieuwe en oude vijanden, en weet dat hij afstormt op het lot waarvan hij al sinds de serie in 2014 begon hoopt dat te kunnen ontwijken. Barry merkte in 2014 al dat hij zijn leven moest geven in de Crisis on Infinite Earths, om de Anti-Monitor te verslaan en het multiversum te redden.

Lees ook: Zesde seizoen 'The Flash' start met zeer goede kijkcijfers

Die gebeurtenis zou in mei 2024 plaatsvinden, maar is verschoven in het laatste seizoen van de serie, waardoor hij in december 2019 zijn lotsbestemming tegemoet moet treden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.