'The Flash' krijgt een Halloween-special

'The Flash' krijgt een Halloween-special

Op 29 oktober stroomt er bloed.

Jim Pedd, 15 oktober 2019 om 07:09

We hadden het al verwacht: The Flash krijgt dit jaar een Halloween-special. De aflevering van 29 oktober draagt de naam There Will Be Blood en schijnt te draaien om de strijd tussen The Flash en Bloodwork. Daarmee zal dat personage dus ook voorlopig niet verslagen zijn, in de aanloop naar de strijd met de Anti-Monitor.
The CW schrijft het volgende over de aflevering: Barry’s pogingen om Cisco voor te bereiden op de Crisis komen op het spel te staan als Cisco zijn best doet om Barry’s leven te redden. Ondertussen gebruikt Ramsey Rosso zijn dodelijke nieuwe krachten om zijn eigen leven te redden, waarbij zijn menselijkheid sneuvelt.

Lees ook: The Flash gaat dood in Crisis on Infinite Earths

Zesde seizoen
Het wordt nog spannend dit zesde seizoen. Barry Alleen neemt het op dit moment op tegen nieuwe en oude vijanden, en weet dat hij afstormt op het lot waarvan hij al sinds de serie in 2014 begon hoopt dat te kunnen ontwijken. Barry merkte in 2014 al dat hij zijn leven moest geven in de Crisis on Infinite Earths, om de Anti-Monitor te verslaan en het multiversum te redden.

Lees ook: Zesde seizoen 'The Flash' start met zeer goede kijkcijfers

Die gebeurtenis zou in mei 2024 plaatsvinden, maar is verschoven in het laatste seizoen van de serie, waardoor hij in december 2019 zijn lotsbestemming tegemoet moet treden.

Lees meer over: The Flash, The CW, Halloween, There Will be Blood

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws