search
Netflix-serie 'Jupiters Legacy' uit de problemen?

Netflix-serie 'Jupiters Legacy' uit de problemen?

Na het vertrek van de showrunner, lijkt alles weer op rolletjes.

Jim Pedd
Het begint erop te lijken dat de ergste problemen voor Netflix-serie Jupiters Legacy voorbij zijn. Netflix heeft namelijk een nieuwe showrunner gevonden, nadat Steven S. DeKnight opstapte. Daarna is hard gewerkt aan de zoektocht naar een nieuwe showrunner en die is gevonden.

Dat stelt althans de site ComicBook.com, op basis van bericht van acteur Chase Tang. Hij speelt de rol van schurk Baryon in de serie en stelt dat Sang Kyu Kim de teugels nu stevig in handen heeft. Kim werkte al mee aan de serie als scenarist en is nu dus gepromoveerd tot showrunner.

Lees ook: Problemen voor Netflix-serie 'Jupiters Legacy'

Productie gaat door
In zijn reactie tegenover de comic-fansite, laat Tang weten dat op dit moment alles draait. "Maar er zijn een boel dingen die veranderd moeten worden. Er moeten heel veel dingen opnieuw gemaakt worden, waaronder scènes en in sommige gevallen zelfs complete afleveringen die opnieuw bekeken worden. Maar op dit moment gaat de boel rustig verder en zullen we tot december blijven opnemen."

Fans hoeven zich dus geen zorgen te maken dat de serie er ineens niet meer zou komen na deze problemen achter de schermen. Vermoedelijk is de serie in de tweede helft van 2020 te zien op de streamingdienst.

Lees ook: Eerste beelden Netflix-serie 'Jupiter's Legacy': meer superhelden!

Aanbevolen artikelen