Hitserie 'La Casa del Papel' krijgt vijfde seizoen!

Hitserie 'La Casa del Papel' krijgt 5e seizoen!

De opnames zouden van start gaan rond de tijd dat het vierde seizoen wordt uitgezonden...

Geoffrey Ketels, 16 oktober 2019 om 17:28

Het vierde seizoen van de populaire Netflix-serie La Casa del Papel moet nog in januari volgend jaar verschijnen, maar het lijkt nu al vast te staan dat er met zekerheid ook een vijfde seizoen zal verschijnen. Dit althans wanneer we FormulaTV mogen geloven. Zij bracht in Spanje als eerste het nieuws naar buiten waarna alle kranten het gretig oppikten.
Volgens FormulaTV kan ze op basis van betrouwbare bronnen stellen dat er met absolute zekerheid nog een vijfde (en laatste?) seizoen komt van de succesvolle Spaanstalige serie La Casa del Papel. Nog volgens FormulaTV zou ook het opnameschema reeds zo goed als vastliggen. De opnames voor het vijfde seizoen zouden dan ook van start moeten gaan rond de periode waarin het vierde seizoen op Netflix zal worden uitgezonden.

Lees ook: Stervoetballer 'Neymar' duikt tóch op in afleveringen 'La Casa de Papel'!

Razend populair
Dat er nog een extra vervolg komt op de Netflix-serie La Casa del Papel hoeft helemaal niet te verbazen. De reeks is namelijk de populairste, niet Engelstalige serie op de streamingdienst. Sowieso was er eerder al goed nieuws voor fans van de reeks. In tegenstelling tot voorheen moest men namelijk geen jaar meer wachten tot het nieuwe seizoen zou verschijnen. Het derde deel van de reeks verscheen immers nog maar in juli van dit jaar. Het vierde seizoen wordt reeds verwacht in januari 2020.

Wanneer we het vijfde seizoen van La Casa del Papel zullen mogen verwachten is uiteraard vooralsnog niet bekend.

Lees ook: 'Stranger Things' van de troon gestoten als best bekeken serie op Netflix door 'La Casa de Papel'

Bron: Spanjevandaag.com

Lees meer over: La Casa del Papel, Money Heist, serie, Netflix

Populair nieuws