Debut dodelijke Deathstroke in nieuwe 'Arrow'-clip

Debut Deathstroke in nieuwe 'Arrow'-clip

Er is een nieuwe superschurk in de toekomstige verhaallijn van 'Arrow'

Emma Nota, 15 oktober 2019 om 12:43

Deathstroke is terug. Nee, Slade Wilson (Manu Bennett) komt niet terug voor het laatste seizoen van Arrow. Er is een nieuwe superschurk in de toekomstige verhaallijn, en hij heeft een ingewikkelde verhouding tot Arrow’s beste helden.
Charlie Barnett (Russian Doll) is nieuw in de Arrowverse-serie. Hij speelt in de laatste 10 afleveringen de volwassen versie van John Diggle Jr. (ook bekend als J.J.), de zoon van Diggle (David Ramsey) en Lyla (Audrey Marie Anderson).

Lees ook: Superman van Brandon Routh in 'Arrowverse' onthuld!

Vorig seizoen onthulde de toekomstige tijdlijn dat er een oorlog gaande is tussen J.J., die nu de 'Deathstroke Gang' leidt, en zijn geadopteerde broer Connor Hawke (Joseph David-Jones).

Nu is er een exclusieve eerste blik op de nieuwe Deathstroke die zijn debuut maakt in de première van seizoen 8, en de sneak peek-clip laat zien hoe heftig deze nieuwe schurk zal zijn.

In de clip komt het nieuwe 'Team Arrow' in actie. Een eenvoudige klus krijgt een spannende twist wanneer J.J. Mia te slim af is. Zijn kalme houding na het plegen van moord is ronduit angstaanjagend, vooral omdat we weten wie hem heeft opgevoed.

Arrow’s laatste seizoen gaat op dinsdag 15 oktober in première.


Lees ook: Weer een spin-off voor het Arrowverse

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Arrow, The CW, Deathstroke

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws