search
Amazon grijpt hard in voor 2e seizoen 'Carnival Row'
Series / Nieuws

Amazon grijpt hard in voor 2e seizoen 'Carnival Row'

Met forse wijzigingen achter de schermen mag de serie door.

Ondanks dat het eerste seizoen niet supergoed werd ontvangen, krijgt Carnival Row toch een tweede seizoen van Amazon. Tegelijk vertrekt de bedenker, Travis Beacham, die het script waar de fantasyserie op gebaseerd is, wel.

De serie begon eind augustus en volgt mythologische wezens die als immigranten naar een stad gaan. Hun thuislanden zijn overvallen door keizerrijken van buitenaf. In de serie is Orlando Bloom als een menselijk detective te zien en Cara Delevigne als een gevluchte fee. Tijdens de acht afleveringen van het eerste seizoen, krijgen ze een relatie, wat niet passend is in de samenleving. Tegelijk draagt het personage van Delevigne een geheim met zich mee dat een zaak rond een aantal gruwelijke moorden bedreigt.

Lees ook: Trailer Victoriaanse fantasie-serie 'Carnival Row' met Orlando Bloom!

Nieuwe showrunner
Beacham stopt, en wordt vervangen door Rene Echevarria, met wie hij ook aan het eerste seizoen werkte. Ook al vertrekt Beacham bij de serie; hij krijgt nog altijd credits als uitvoerend producent. Het is een van de vele veranderingen achter de schermen. Marc Guggenheim, die in het eerste seizoen showrunner was, vertrekt en wordt vervangen door Erik Oleson. Guggenheim vertrekt omdat hij te druk is met het Arrowverse.

Lees ook: Cara Delevigne heeft zwaar Iers accent in 'Carnival Row' en ze is er nog goed in ook!

Verder horen we dat Delevigne en Bloom nu allebei uitvoerend producent zijn. Verder liggen de opnames tijdelijk stil, zodat Oleson kan kijken of er dingen moeten veranderen aan de scenario's.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen