Nieuwe Hawaii Five-0 ster had graag met Grace Park gewerkt

Katrina Law had graag samengewerkt met Grace Park

Zou deze wens in de toekomst nog in vervulling kunnen gaan?

Geoffrey Ketels, 15 oktober 2019 om 16:48

Voor het tiende seizoen van de reeks Hawaii Five-0 mocht de cast een nieuw lid verwelkomen. Het ging hierbij om Katrina Law welke uiteraard bekend is van onder meer de populaire hitserie Arrow. Law heeft recent via social media aangegeven dat ze graag met een één voormalig castlid van Hawaii Five-0 had samengewerkt.
Toen op Twitter een fan van de reeks Hawaii Five-0 aangaf dat het jammer is dat Katrina Law niet samen met Grace Park te zien is in de reeks reageerde Law daar als volgt op; "Ik zou het fantastisch vinden om samen te werken met Grace!!!"

Lees ook: Hawaii Five-0 brengt 'Masi Oka' (even) terug!

Kono Kalakaua
Grace Park, welke in de serie de rol speelde van Kono Kalakaua verliet de reeks na afloop van het zevende seizoen. Reden voor het vertrek van de populaire actrice was een meningsverschil over het salaris met CBS. Deze discussie zorgde niet alleen voor het vertrek van Park, ook acteur Daniel Dae Kim besloot om omwille van deze reden de deur achter zich dicht te trekken.

In eerste instantie leek het er niet naar uit te zien dat Park ooit nog terug haar opwachting zou maken in Hawaii Five-0, maar recent bleek dat het standpunt van de actrice op dat vlak toch enigszins was gemilderd. Of dit ook zou kunnen leiden tot een potentiële terugkeer van Daniel Dae Kim is een vraag die veel fans zich inmiddels terecht durven te stellen.

In ieder geval, ondanks het feit dat de productie achter Hawaii Five-0 er om bekend staat wijzigingen in de cast niet te schuwen zou een mogelijke samenwerking tussen Katrina Law en Grace Park in de toekomst dus alsnog zomaar kunnen plaatsvinden.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Hawaii Five 0, serie, CBS, Katrina Law, Grace Park

Informatie over de serie: Hawaii Five-0

Populair nieuws