'The Walking Dead'-serie rond één overlevende in de maak

De plannen om de franchise uit te breiden worden alsmaar groter.

Jim Pedd, 16 oktober 2019 07:06

Chief Content Officer Scott Gimple, die de leiding over de hele Walking Dead-franchise heeft, werkt aan heel wat manieren om de franchise nieuw leven in te blazen. Zo werkt hij aan een derde serie in de franchise, een filmtrilogie rond Rick Grimes en komen er miniseries, short-form verhalen en andere standalone-series aan.
Nu blijkt dat er nog meer aan zit te komen. Gimple vertelde aan Deadline dat hij werkt aan een serie die om maar één persoon draait. “Een van mijn favoriete projecten waar we nu aan werken, is een serie rond één persoon. We zien dan niemand anders, vanwege de situatie waar ze zich in bevinden. Dan heb je een verhaal dat een beetje doet denken aan Cast Away of Omega Man, denk ik zo.”

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt mogelijk ook miniseries

Eenzame overlever
In het vierde seizoen zagen we al een beetje hoe het is als een personage helemaal alleen moet overleven in de wereld vol dodelijke zombies. Zo volgden we de Governor en Bob terwijl ze hun reizen maakten en zagen we ook van Carol en Morgan hoe het leven zonder andere mensen om je heen is.

Lees ook: 'The Walking Dead'-komedie is zeker mogelijk!

“Een van de dingen die we willen bereiken, is dat we een verscheidenheid aan verhalen kunnen bieden. Daarom spelen we met het format waarin we verhalen vertellen. Bijvoorbeeld hoe lang een serie is,” concludeerde Gimple onlangs nog.

Bron: Deadline

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Scott Gimple, Serie, Franchise

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws