Opnames tweede seizoen Star Wars-serie 'The Mandalorian' begonnen!

De serie krijgt hoe dan ook een tweede reeks!

Jim Pedd, 21 oktober 2019 om 06:00

Er komt een tweede seizoen aan van Star Wars-serie The Mandalorian! Nog voordat de eerste reeks uit is gebracht, horen we al dat Lucasfilm de productie van de nieuwe reeks heeft laten beginnen. Niet alleen regisseert showrunner Jon Favreau een aflevering, dat geldt ook voor acteur Carl Weathers.
Het nieuws werd onthuld nadat er 30 minuten van de serie gescreend werden aan de pers. De clip die vertoond werd, toonde beelden van de eerste drie afleveringen van de serie. Nu is er dus begonnen met de opnames van de nieuwe reeks.

Lees ook: Alle titels die je straks op Disney+ kunt gaan bekijken!

Tweede seizoen op komst
Dat schrijft de site Screen Rant, die aanwezig mocht zijn tijdens de screening van de eerste dertig minuten. De site voegde zich later bij een Q&A met castleden en hoorde daar dat de opnames reeds begonnen zijn. Dat bevestigde Jon Favreau tijdens het panel, waar Favreau ook liet weten dat er een aflevering geregisseerd zou worden door Carl Weathers.

Lees ook: 'The Mandalorian' wordt ronduit spectaculair

De Star Wars-serie wordt gezien als een van de grootste trekkers van streamingdienst Disney+, dat het vooral moet doen met allerhande exclusief materiaal. Vanaf 12 november is de serie te zien.

Bron: Screenrant

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Lucasfilm, Disney Plus, Jon Favreau, Carl Weathers

Populair nieuws