search
Lucifer toch niet in Crisis on Infinite Earths
Series / Nieuws

Lucifer toch niet in Crisis on Infinite Earths

Helaas, de eerdere geruchten blijken niet waar.

Helaas. Acteur Tom Ellis is toch niet te zien in crossover Crisis on Infinite Earhts. Dat werd vorige week nog geschreven door diverse media; hij zou als Lucifer Morningstar te zien zijn in de megacrossover van het Arrowverse. Maar helaas dus toch niet.

De geruchten werden alsmaar groter op het moment dat de acteur te zien was in Vancouver, precies waar de serie nu opgenomen wordt. Maar hij vertelt nu dat hij in Vancouver was om op bezoek te gaan bij een vriend. "Nou, ik ging dus een weekend naar Vancouver om de verjaardag van een goede vriend te vieren. En ineens maak ik deel uit van een andere serie!" aldus de acteur.

Lees ook: Lucifer mogelijk ook in Crisis on Infinite Earths

Overal crisis
De Crisis on Infinite Earths is iets waar al lange tijd naar opgebouwd is in het Arrowverse. In de eerste aflevering van The Flash werd er al naar verwezen. Toen lazen we dat The Flash in 2024 zou verdwijnen. Maar eind vorig seizoen verscheen The Monitor, die vertelde dat het de lotsbestemming van Oliver Queen was om te sterven tijdens de Crisis. En de krant in STAR Labs liet zien dat de Crisis vervroeg was naar 2019.

Lees ook: "Netflix geef 'Lucifer' a.u.b. een zesde seizoen!"

In de comics draait de Crisis om een strijd tussen alle superhelden van het multiversum van DC met de Anti-Monitor, die realiteiten vernietigt. Vanaf 8 december is de Crisis te zien, tot 14 januari.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen