'Fear the Walking Dead' gaat het roer omgooien vanwege alle kritiek

'Fear the Walking Dead' gaat het roer omgooien

De show krijgt echt een totaal andere invalshoek.

Jim Pedd, 21 oktober 2019 om 14:10

Fear the Walking Dead worstelt met kritische reacties op het vijfde seizoen en teruglopende kijkcijfers. Maar nu horen we dat AMC alles op alles zet om daar iets aan te doen. Volgens Chief Content Officer Scott Gimple staat er heel wat te veranderen in het zesde seizoen.
Volgens Gimple kiest de serie met het zesde seizoen voor “een heel nieuw format” dan andere series in de franchise. De uitvoerend producent vertelt dat de zesde reeks van de spin-off meer door personages gedreven afleveringen krijgt. Afleveringen focussen zich telkens op één of maximaal een handvol personages tegelijk.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' krijgt veel duisterder zesde seizoen

Goede verhaallijnen
Tegenover The Hollywood Reporter laat Gimple weten dat “met een seizoen van zestien afleveringen, twee helften van acht, ruimte bieden voor goede verhaallijnen. Fear the Walking Dead zal volgend jaar heel anders zijn dan de andere twee afleveringen. Het wordt echt een heel ander format,” aldus Gimple.

Lees ook: Showrunners 'Fear the Walking Dead' willen niet weg

De serie wordt dus anders, in de hoop dat er nieuwe kijkers komen, of oude kijkers herwonnen worden. De bedoeling is dus om de serie zo lang mogelijk op televisie te hebben.

Bron: THR

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Serie, Scott GImple

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws