Krijgt de Marvel-serie 'Inhumans' een 2e kans op Disney+?

De Marvel-serie flopte jammerlijk, maar klaar met het materiaal is men niet.

Jim Pedd, 23-10-2019 15:26

Is het mogelijk dat er meer komt van Marvels Inhumans? Ja. Een moeilijker antwoord is er niet. Acteur Anson Mount sprak tijdens de Dallas Fan Days afgelopen weekend over de mogelijkheid van een terugkeer in de serie. En ja, volgens hem worden er gesprekken gevoerd, maar niet met hem.
Inhumans was gedurende 1 seizoen te zien op ABC, maar werd snel geannuleerd. De serie was niet om aan te zien en scoorde slecht. Mount wist nog enigszins indruk te maken en dat hem nu dus gevraagd wordt over een eventuele comeback is niet gek. "Mensen weten dit misschien niet, maar het gerucht gaat in de vakbladen van Hollywood, dat er onderhandelingen gevoerd worden bij Disney+ over een nieuwe lancering. En naar het schijnt is het vrij bekend dat Vin Diesel altijd al Black Bolt heeft willen spelen, dus er vinden gesprekken plaats," aldus de acteur.

Lees ook: Marvel zet definitief punt achter 'Inhumans'

Geen Mount
Dan zou er echter geen terugkeer zijn voor Anson Mount, als Vin Diesel te zien zal zijn als Black Bolt. "Ik zou wel graag een nieuwe kans hebben met de Inhumans en ik zou willen dat het succesvol is, omdat ik er graag naar zou kijken. Volgens mij is het de meest interessante uithoek van het Marvel-universum en als je het goed doet, voor de goede zender, met de juiste toon en visie, kan het echt een succes zijn."

De vraag is dus vooral wanneer, niet of, we meer Inhumans krijgen!

Lees ook: Wel heel matige kijkcijfers Marvel-serie 'Inhumans'

Bron: CB

Lees meer over: Inhumans, Marvel, Disney Plus, Anson Mount, Vin Diesel

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'

Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie