search
Nieuw op Netflix: De post-apocalyptische serie 'Daybreak'!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De post-apocalyptische serie 'Daybreak'!

Een serie die op heel veel vlakken zal weten te verbazen...

Eerder kondigde Netflix een gloednieuwe post-apocalyptische comedy-serie aan welke is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Brian Ralph. Meteen na de aankondiging gaven heel wat mensen aan uit te kijken naar deze nieuwe Netflix-serie. Het wachten is nu voorbij, want ze is vanaf morgen, donderdag 24 oktober 2019 te bekijken bij Netflix!

Daybreak vertelt het verhaal van de 17-jarige Josh, een buitenbeentje welke beslist om in een wereld die voor meer dan de helft is verwoest op zoek te gaan naar zijn vriendin Sam. Hij kan tijdens zijn zoektocht rekenen op de hulp van een behoorlijk kleurrijke groep tieners. Onder hen ook de 12-jarige pyromaan Angelica en de samoerai Wesley. Dit alles klinkt niet alleen wat vreemd, dat is het ook! Daybreak profileert zichzelf dan ook als een absurde serie die in zekere zin gelijkenissen vertoont met bijvoorbeeld Mad Max.

Bizarre serie
De makers van de nieuwe serie Daybreak hebben er duidelijk voor gekozen om een aantal verschillende genres bij elkaar te gooien. Het resultaat is een ronduit bijzonder geheel dat eigenlijk vrij lastig te vergelijken is met andere series. Ben jij echter een fan van The Walking Dead? Dan zal je het ongetwijfeld fijn vinden om te horen dat er ook in Daybreak zombies zijn terug te vinden. Ze werden door de makers van de reeks echter wel 'Ghoulies' genoemd.

Wil jij ook graag ontdekken wat deze ongetwijfeld bijzondere nieuwe Netflix-serie allemaal in petto zal hebben? In dat geval moet je nog even geduld koesteren. Ze staat namelijk pas vanaf morgen, donderdag 24 oktober 2019 op Netflix. In afwachting kan je wel alvast even de onderstaande trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen