Interessante nieuwe details 'Lord of the Rings'-serie gelekt!

Nieuwe details  'Lord of the Rings'-serie gelekt!

Nu zijn er interessante nieuwe details bekend!

Jim Pedd, 23 oktober 2019 om 15:28

Amazons Lord of the Rings begint volgend jaar met de opnames. In de tussentijd worden er castleden gezocht voor de serie. Er zijn nu een aantal video’s van audities gelekt op het internet die details onthullen over de personages die we gaan volgen. Helaas zijn de video’s verwijderd, maar de details hebben we nog!
Allereerst moet wel opgemerkt worden dat het gaat om auditietapes, wat betekent dat de dialoog die te horen was, niet hoeft te kloppen. Tegelijk kloppen er een paar details wel al, namelijk de namen van personages die we horen in de tapes. Kortom: het lijkt erop dat er wel [i]iets/i] bekend gaat zijn.

Lees ook: Weer een hoofdrolspeler voor 'Lord of the Rings'

Tyra: In de auditietapes horen we iemand auditie doen voor de rol van Tyra, een elf. Zij is zorgzaam en altruïstisch en wordt in de serie gespeeld door Markella Kavenagh.
Eldien: Dan is er Eldien, een personage dat nog niet gecast is. Zij is een doorgewinterde, capabele maar door demonen geteisterde heldin. Ze heeft er vermoedelijk vooral last van dat ze al die jaren mensen om zich heen heeft zien sterven in de gewapende strijd.
Beldor: een ander personage is Beldor, die net als Eldien een doorgewinterd soldaat blijkt te zijn en zijn situatie heeft geaccepteerd en er gewoon mee leeft. Daarin verschilt hij dus heel erg van Eldien.
Aric: Dan is er nog Aric, die als pragmatische survivor door het leven gaat en gemotiveerd is door lijfbehoud. Kortom: hij is iemand die niet heel vriendelijk is en vooral voor eigenbelang gaat.

Bron: CBR

Lees meer over: Amazon, Lord of the Rings, Details, JRR Tolkien

Populair nieuws