Oude bekende terug in Obi Wan-serie voor Disney+

Oude bekende terug in Obi Wan-serie voor Disney+

Het lijkt erop dat Joel Edgerton terugkeert!

Jim Pedd, 24 oktober 2019 om 06:00

Het begint er steeds meer op te lijken dat in elk geval een oude bekende terugkeert naast Obi-Wan Kenobi als de bekende Jedi straks een serie heeft op Disney+. Ook acteur Joel Edgerton zou wel eens in de serie te zien kunnen zijn.
Dat horen we tijdens de Happy Sad Confused podcast van MTV, waar Edgerton aanwezig was om een nieuwe film (The King) te promoten. Hem werd gevraagd of hij te zien zou zijn in de serie rond Obi-Wan. ”Dat is een hele echte mogelijkheid. Maar er zit vermoedelijk een huurmoordenaar op een dak buiten het raam als ik het verkeerde zeg. Ik zou heel graag heel veel willen zeggen, maar dat doe ik gewoon niet.”

Lees ook: Zit Luke Skywalker in de 'Obi-Wan' serie?

Owen Lars
Edgerton was in de prequel-films Attack of the Clones en Revenge of the Sith te zien als Owen Lars. Hij had een vrij kleine rol, maar is de stiefbroer van Anakin Skywalker en uiteindelijk ook de man die Luke Skywalker heeft opgevoed en daar de hoogste prijs voor moest betalen.

Lees ook: 'Obi-Wan'-serie met Ewan McGregor vindt regisseur en schrijver!

Aangezien de Obi-Wan-serie draait om de tijd van het personage op woestijnplaneet Tatooine, is de kans groot dat Owen Lars ook een rol heeft in de serie. Hoe groot die wordt merken we natuurlijk vanzelf, maar vermoedelijk wordt die dan groter dan in de prequel-films. Er is nog geen releasedatum voor de serie, dus het is moeilijk om te voorspellen wanneer er meer duidelijkheid is.

Bron: Happy Sad Confused

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Disney Plus, Star Wars, Owen Lars, Joel Edgerton

Populair nieuws