'The Witcher' bevat een zeer bizar personage

'The Witcher' bevat een zeer bizar personage

Een soort mens/egel-achtige held.

Jim Pedd, 28 oktober 2019 om 08:07

Netflix-serie The Witcher zal vermoedelijk snel een nieuwe trailer krijgen. De releasedatum, die waarschijnlijk in december ligt, kruipt immers dichterbij en de peperdure serie is toch een paradepaardje voor Netflix. Voor die tijd hebben we een interessant nieuw detail.
Corriere della Sera was op de set van de serie en bevestigt dat een gaaf personage uit de boeken in de serie zit. Het gaat om Prince Duny, die ook wel bekend staat als Emhyr var Emreis en fans zullen hem kennen als het personage op wie een opvallende vloek rust.

Lees ook: Netflix komt met nieuwe teaser 'The Witcher'!

Een egel
Prince Duny kreeg een vloek op zich onder bevel van de Usurper, die hem tot middernacht verandert in een egel-achtig wezen. Na middernacht verandert hij weer terug in menselijke vorm. Met behulp van Geralt krijgt hij in de boeken de vloek opgeheven en dat maakt het mogelijk voor Geralt om het kind Ciri van Duny en Pavetta te claimen.

Lees ook: 'The Witcher' krijgt vooral praktische effecten

De wijze om de vloek op te heffen was in het boek erg ingewikkeld en omhelsde een aantal veldslagen en gestoorde avonturen. Volgens de site die het setbezoek mocht doen, krijgen we die straks te zien!

Bron: Corriere della Sera

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill

Populair nieuws