Eindelijk informatie over Marvels 'Hawkeye'!

Eindelijk informatie over Marvels 'Hawkeye'!

We leren straks meer over Clint Barton dan ooit tevoren!

Jim Pedd, 28 oktober 2019 om 06:00

We weten tot nu toe maar weinig over de achtergrond van Hawkeye. De Marvel-held draait al bijna tien jaar mee in het MCU, maar kreeg nooit een eigen film. Daardoor werd het personage ook niet enorm uitgediept en daardoor weten we ook niet gigantisch veel van de held.
Daar gaat verandering in komen met de Disney+-serie Hawkeye. Die vertelt, zo horen we nu, een grotere rol voor de held. Tijdens een interview met Screen Rant, vertelde producent Trinh Tran dat ze heel veel zin heeft in de serie, waarin Kate Bishop geïntroduceerd wordt als protegé van Hawkeye.

Lees ook: Disney+ geeft bijna al zijn geld uit aan Star Wars en Marvel!

Wie is Clint?
“Een van de redenen waarom we deze serie maken, is omdat we het verhaal van Clint Barton nog niet hebben kunnen vertellen. Je hebt Thor in een aantal films gezien en kent dus zijn verhaal. Cap heeft meerdere films. Tony ook. Dus hen ken je, maar van Clint hebben we het verleden nog niet kunnen vertellen,” aldus Tran.

Lees ook: Kate Bishop lijkt gevonden voor Marvels 'Hawkeye'!

In de serie wordt niet alleen het achtergrondverhaal van Barton uitgebreid verteld, ook leren we veel over de jongedame Kate Bishop die Hawkeye wil worden.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Disney Plus, Hawkeye, Jeremy Renner

Populair nieuws