search
Grote onthullingen over de 'Borg' in 'Star Trek: Picard'
Series / Nieuws

Grote onthullingen over de 'Borg' in 'Star Trek: Picard'

Fans van de Star Trek-franchise mogen hun borst wel nat maken!

Acteur Patrick Stewart gaat in op de eerste aflevering van de serie Star Trek: Picard. Volgens Stewart zullen er grote onthullingen gedaan worden rond de Borg in de serie. Dat wordt dus heel interessant!

De serie speelt zich twintig jaar af na de gebeurtenissen in Star Trek: Nemesis uit 2002 af. De gebeurtenissen worden beïnvloed door twee grote voorvallen in het universum, waarvan eentje de film Nemesis is. Nu vertelt Picard dat fans na het zien van de pilot "veel meer over de Borg zullen weten."

Lees ook: 'Star Trek: Picard' krijgt mogelijk tweede seizoen

Twee bekende Borg
In elk geval zitten er twee bekende Borg in de serie: Hugh en Seven of Nine. Het is nog niet duidelijk hoe groot hun rol in de serie zal zijn, maar ze krijgen in elk geval wel een rol. Duidelijk uit de eerste trailers werd ook al dat de Borg een rol krijgen en op de een of andere manier een grote rol hebben.

Lees ook: Gloednieuwe trailer 'Star Trek: Picard'!

De Borg zijn cybernetische wezens, allemaal verbonden aan een collectief. Ze zijn vaak te zien geweest in series en hebben Picard en zijn bemanning wel vaker lastiggevallen om hen te assimileren. Dat ze terugkeren kan dus bijna alleen maar slecht nieuws zijn voor Jean-Luc.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen