Camila Mendes (Riverdale) in sexy ‘Rick and Morty’ Halloweenkostuum!

Camila Mendes (Riverdale) oogt sexy voor Halloween

De bloedmooie actrice heeft voor een opvallend kostuum gekozen...

Geoffrey Ketels, 29 oktober 2019 om 10:24

In de populaire serie Riverdale speelt actrice Camila Mendes het personage van Veronica Lodge. De reeks staat er om bekend wat seksuele spanning niet te schuwen en ook de betere dansmoves missen hun effect niet. Ook voor Halloween ziet de prachtige actrice er behoorlijk sexy uit!
Camila plaatste op haar Instagram een foto in haar Halloween kostuum. Dat kostuum is geïnspireerd op de populaire animatieserie van Cartoon Network Rick and Morty. In tegenstelling tot wat je nu wellicht zal vermoeden is het niet zo dat Camila er voor heeft gekozen om zich te verkleden als één van de vrouwelijke personages die deel uitmaken van de reeks. In plaats daarvan koos ze voor één van de meest populaire, mannelijke personages, namelijk de wetenschapper Rick Sanchez.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Riverdale' seizoen 4!

Sexy
Camila had zichzelf niet alleen moeite, maar ook kosten kunnen besparen door gewoon een witte wetenschappersjas aan te trekken, maar dat is buiten de actrice gerekend. Uiteraard moest haar Halloween kostuum namelijk ook iets sexy hebben en het moet gezegd... het resultaat mag er zijn. Oordeel vooral zelf door het bekijken van de onderstaande foto!Uiteraard mocht ook een replica van de portal gun van Rick Sanchez niet ontbreken. In de serie maakt dit gadget het dan ook mogelijk voor niet alleen Rick, maar ook diens kleinzoon, Morty, om snel te reizen tussen verschillende dimensies en universums.

Lees ook: Actrice 'Camila Mendes' (Riverdale) ooit gedrogeerd en seksueel misbruikt

Lees meer over: Riverdale, Halloween, Camila Mendes

Populair nieuws