Veel Star Wars-geweld in nieuwe trailer 'The Mandalorian'!

Star Wars-geweld in trailer 'The Mandalorian'

Disney+ start over twee weken.

Bram de Groot, 29 oktober 2019 om 09:38

Nee, geen Luke Skywalker of Han Solo. Wel een compleet nieuw personage: The Mandalorian acteur van Pedro Pascal, bekend uit de series Game of Thrones en Narcos. Hieronder zie je een compleet nieuwe trailer voor de Star Wars-serie The Mandalorian!
Op 12 november trapt de eerste live-action Star Wars-serie af op Disney+ en daarin zien we een compleet nieuw avontuur van een personage dat veel wegheeft van de slechterik Boba Fett. The Mandalorian is een intergalactische premiejager en hij reist door het Star Wars-universum op zoek naar nieuwe schatten.


Veel bekende regisseurs
De eerste aflevering is geregisseerd door Dave Filoni, bekend van de animatiefilm Star Wars: The Clone Wars, en er zijn ook afleveringen geregisseerd door Rick Famuyiwa, Deborah Chow, Bryce Dallas Howard en Taika Waititi.

Lees ook: Wanneer de afleveringen van 'The Mandalorian' verschijnen op Disney+

De serie van showrunner Jon Favreau (Iron Man, The Lion King speelt zich af in de periode van vijf jaar na Return of the Jedi en 25 jaar voor The Force Awakens. Er zijn acht aflevering en de laatste episode wordt op 27 december op Disney+ geplaatst. Vanaf dan kun je dus bingen.

Lees ook: Het verschil tussen Boba Fett en The Mandalorian

Bron: Star Wars

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte

Populair nieuws