Gerucht: dit wordt de schurk van MCU-serie 'Moon Knight'!

Wordt dit de schurk van MCU-serie 'Moon Knight'?

Dit zou wel eens een interessante serie kunnen worden.

Jim Pedd, 1 november 2019 om 06:00

Disney maakte heel wat mensen blij dit najaar. Toen maakte het namelijk bekend dat er een serie komt rond Marvel-held Moon Knight. Fans hoopten al heel lang dat hij een rol zou krijgen in het MCU, en dat gaat nu dus ook gebeuren. Veel is er over de serie nog niet bekend, maar vandaag hebben we wel een gerucht over de schurk.
De site MCU Cosmic stelt op basis van bronnen binnen de productie dat ze weten wie mogelijk de schurk wordt. Stained Glass Scarlett zou in de serie te zien zijn om het Moon Knight moeilijk te maken. Of zij de voornaamste slechterik wordt is niet duidelijk, maar het zou gaan om een rol in een aantal afleveringen.

Lees ook: Dit zoekt Marvel voor hoofdrol 'Moon Knight'

Stained Glass Scarlett
Scarlett debuteerde in de veertiende Moon Knight-comic en heeft geen superkrachten. Wel gebruikt ze een gevaarlijke kruisboog waar ze heel wat schade mee aan kan richten. In de comics heeft ze wel een psychische connectie met Moon Knight en dat maakt haar mogelijk ook zo interessant als slechterik. Zo kan ze in zijn dromen te zien zijn en communiceren ze met elkaar door te denken.

De serie rond Moon Knight heeft nog geen releasedatum maar zal pas na 2021 op Disney+ te zien zijn. Vermoedelijk komen er zes afleveringen. Er zijn nog geen castleden gevonden.

Lees ook: Gerucht: Werewolf by Night komt naar MCU

Bron: MCU Cosmic

Lees meer over: Moon Knight, MCU, Marvel, MArvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws