Batman-prequel 'Pennyworth' krijgt tweede seizoen

Batman-prequel 'Pennyworth' krijgt tweede seizoen

Ook volgend jaar dus te zien op Epix!

Jim Pedd, 1 november 2019 om 07:03

De serie Pennyworth doet iets dat nog niet gebeurd is in de Batman-franchise, namelijk het daadwerkelijk verkennen van de oorsprong van butler Alfred Pennyworth. De serie krijgt nu al een tweede seizoen van televisiezender Epix.
De show toont Alfred ver voordat hij de butler van Bruce Wayne wordt en hem helpt bij het bestrijden van de misdaad in Gotham City. We zien hem als hij net terug is van zijn dienstjaren bij het Britse leger en op zoek is naar een nieuw doel in zijn leven. Dat vindt hij in een samenwerking met Thomas Wayne.

Lees ook: 'Pennyworth' laat ons de persoonlijkheid van Batman zien

Tweede seizoen
Afgelopen woensdag maakte Epix al bekend dat de serie een tweede reeks zoi krijgen. "Pennyworth is een grote hit voor ons. Omarmd door fans en critici, is het ook meteen de best bekeken première van een Epix-original tot nu toe," begon Epix-chef Michael Wright een statement over de vernieuwing. Hij zegt verder uit te kijken naar een tweede seizoen van de makers.

Lees ook: Eerste trailer Batman spin-off 'Pennyworth'

Hoeveel afleveringen de tweede reeks krijgt is niet zeker. De eerste heeft er in elk geval tien, dus dat zou een goede indicatie kunnen zijn van wat we mogen verwachten.

Lees meer over: Pennyworth, Batman, Alfred Pennyworth, Epix

Populair nieuws